Ana sayfa Dizi Haberleri Sevilen dizi Aziz’den bir oyuncu ayrılırken yeni bir tanesi geliyor!

Sevilen dizi Aziz’den bir oyuncu ayrılırken yeni bir tanesi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin cuma akşamları ekrana gelen dizisi Aziz bugünlerde hareketli günler yaşıyor. İzleyicinin severek izlediği diziden bir oyuncu ayrılırken yeni bir tanesi geliyor.

Show TV’de ilk sezonunun sonuna yaklaşan Aziz dizisi bu akşam 23. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin baş karakterlerinden biri olan ve başarılı oyuncu Damla Sönmez’in canlandırdığı Dilruba karakteri bu akşam son kez Aziz dizisinde izleyicinin karşısına çıkacak.

Sevilen dizi Aziz’den bir oyuncu ayrılırken yeni bir tanesi geliyor! 8

Damla Sönmez’in Aziz dizisinde ayrılacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı. Ancak bu ayrılığın 25. bölümde gerçekleşeceği belirtilmişti. Bilinmeyen bir sebeple Damla Sönmez’in ayrılığının öne çekildiği ve başarılı oyuncunun bu akşam yayınlanacak 23. bölümle izleyiciye veda edeceği belirtildi. Diziden kısa süre önce senarist Eda Tezcan da ayrılmıştı.

Damla Sönmez’in Aziz dizisinden ayrılık sebebi belli değil. Ancak kulislerde başarılı oyuncunun yakında uluslararası bir projede yer alacağı belirtiliyor. Damla Sönmez’in ayrılığı hayranları tarafından da memnuniyetle karşılanmıştı. Çünkü hayranları Damla Sönmez’in bu dizide hiçbir zaman başrolde yer almadığını, daha iyi yapımları hak ettiğini düşünüyor.

Sevilen dizi Aziz’den bir oyuncu ayrılırken yeni bir tanesi geliyor! 9

Bu arada Damla Sönmez Aziz dizisinden ayrılırken kadroya yeni bir oyuncu ekleniyor. Bu oyuncu Ali Rıza Kubilay. Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Ali Rıza Kubilay, en son Arıza dizisiyle ekrana gelmişti. Kubilay Aziz’de, Feridun isimli bir karakteri canlandıracak. Gizemli bir karakter olan Feridun, Aziz’e beklenmedik bir teklifte bulunacak.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.