Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur’dan üzücü haber geldi!..

Ünlü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur’dan üzücü haber geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- MFÖ grubuyla efsaneleşen, sadece müzik alanında değil oyunculuk konusunda da akılda kalan karakterlere hayat veren Özkan Uğur, sosyal medyadan tekrar sağlık sorunları yaşadığını duyurdu.

Özkan Uğur’un paylaşımı hayranlarını ve yakınlarını üzdü. 2013 yılında yakalandığı lenf kanserini iki kez yenen usta müzisyen Özkan Uğur, hastalığının yeniden nüksettiğini açıkladı.

İki kez yendiği kanserle mücadelesine yeniden başladığını duyuran usta sanatçı, hastalığının tekrarladığını ifade ederek, sahnelere bir süre ara verdiğini duyurdu.

Ünlü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi!.. 10

İnstagram hesabından yukarıdaki fotoğrafını paylaşan Özkan Uğur yaptığı açıklamada, “Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…” ifadelerini kullandı.

Özkan Uğur’un paylaşımına ünlü komedyen Cem Yılmaz, ‘Sen bir tanesin Özkan abi, en yakın zamanda güzel haberlerini alalım’ şeklinde yorum yaptı.

Aralarında, Ahu Yağtu, Sarp Apak, Esra Dermancıoğlu, Mabel Matiz, Işın Karaca, Yonca Evcimik ve Ercan Saatçi’nin de bulunduğu pek çok ünlü isim usta sanatçıya geçmiş olsun dileklerini iletti.