Ana sayfa Sosyal Medya Sevimli bıdıklar gezmede! Doğa Rutkay, ikizlerini Cihangir’e götürdü, ortaya renkli kareler çıktı

Sevimli bıdıklar gezmede! Doğa Rutkay, ikizlerini Cihangir’e götürdü, ortaya renkli kareler çıktı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’da Yeter karakteri ile ekranlara gelen oyuncu Doğa Rutkay’ın hızına yetişilmiyor! Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, iki çocuğuyla birlikte onca işe nasıl yetiştiğini anlamaya çalışırken, bu kez de çocuklarına eşiyle birlikte Cihangir turu yaptırırken yer aldı instagram’da. Oyuncunun minik ikizleri Rutkay ve Piraye ise Doğa Rutkay’dan daha çok merak edilir oldu!

Gazeteci-Yazar- Televizyoncu Kerimcan Kamal ile evli olan Doğa Rutkay, 2018 yılının Temmuz ayında doğan ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile olan maceralarını bol bol sosyal medyadan paylaşıyor. Oyuncunun bu keyifli videoları ve fotoğrafları, takipçileri tarafından da ilgiyle izleniyor.

Bu sezon Show TV’de yayınlanan Çocuktan Al Haberi programını da sunmaya başlayan Doğa Rutkay, aynı zamanda Youtube’da Ali Sunal ile ‘Ali Baba Doğa Ana’ programını da yapıyor. Tüm bu koşuşturma içinde o kadar enerjik ki hem evine, hem işine, hem çocuklarına yetişiyor.

Sosyal medyada kendisini takip edenlerin hem eğlenceli anlarını izlediği hem de deneyimlerinden faydalandığı oyuncu, son olarak ikizleriyle gittiği Cihangir’den paylaşımlar yaptı.

Çocuklarına havanın güneşli olmasını da fırsat bulup Cihangir’i gezdiren oyuncunun paylaştığı renkli fotoğraflara ise “Maşallah, çok tatlılar, yerim sizi, ne güzeller” gibi pek çok övgü dolu mesajlar geliyor. Sevimlilikleriyle herkesin sevgilisi olan Piraye ve Rutkay Kerim annelerinden çok yorum alıyor neredeyse!

İşte Doğa Rutkay’ın ailesi ile Cihangir gezmesinden paylaşımları:

Evlatlarımla Cihangir sokaklarını gezdik biraz????

Sevimli bıdıklar gezmede! Doğa Rutkay, ikizlerini Cihangir'e götürdü, ortaya renkli kareler çıktı 10

Sevimli bıdıklar gezmede! Doğa Rutkay, ikizlerini Cihangir'e götürdü, ortaya renkli kareler çıktı 11

Sevimli bıdıklar gezmede! Doğa Rutkay, ikizlerini Cihangir'e götürdü, ortaya renkli kareler çıktı 12

Sevimli bıdıklar gezmede! Doğa Rutkay, ikizlerini Cihangir'e götürdü, ortaya renkli kareler çıktı 13