Ana sayfa Sosyal Medya Meğer şakaymış! İlahi Şevval Sam! Eda Ece’nin saçlarını bakın nasıl kullandı?

Meğer şakaymış! İlahi Şevval Sam! Eda Ece’nin saçlarını bakın nasıl kullandı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde yıldızları hiç barışmayan iki karakteri oynuyor Şevval Sam ve Eda Ece. Gerçek hayatta ise durum tamamen tersi. Zira iki oyuncu, birbirleriyle çok iyi dost oldular. Set dışında da birlikte zaman geçiren, yurt dışına seyahate giden Sam ve Ece’nin setten yaptıkları paylaşımlar da izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

İki oyuncunun esprili paylaşımlarıyla, setten verdikleri tüyolarla birlikte takipçilerinin markajından çıkmıyorlar. Eda Ece ve Şevval Sam, ayrıca geçtiğimiz sezon diziye katılan Nesrin Cavadzade ile de güzel bir dostluk bağı kurdular.

Kamera önündeki başarılı performanslarıyla gündemde olan oyuncular, kamera arkasındaki dostluklarıyla da dikkat çekiyorlar.

Şevval Sam ve Eda Ece, setteki son paylaşımlarıyla takipçilerini güldürdüler. Zira Şevval Sam’ın yaptığı küçük şaka başta gerçek sanılınca herkesi bir anlığına şaşırttı ama durum hemen sonrasında anlaşıldı.

Şevval Sam’ın yayınladığı videoda, saçlarını sarıya boyattığını söylemesi ve sarı saçlı hali görüldü önce. Bir kaç saniye sonra ise kamerayı yukarıya çevirdiğinde başının üstünde duran Eda Ece görüldü.

Sam, Eda Ece’nin saçlarını kullanarak takipçilerine küçük bir şaka yapmıştı. Bu arada iki oyuncunun setteki hallerinden bir başka paylaşım daha geldi.

İşte o paylaşımlar:

Meğer şakaymış! İlahi Şevval Sam! Eda Ece'nin saçlarını bakın nasıl kullandı? 11

Meğer şakaymış! İlahi Şevval Sam! Eda Ece'nin saçlarını bakın nasıl kullandı? 12

Meğer şakaymış! İlahi Şevval Sam! Eda Ece'nin saçlarını bakın nasıl kullandı? 13

Meğer şakaymış! İlahi Şevval Sam! Eda Ece'nin saçlarını bakın nasıl kullandı? 14

Meğer şakaymış! İlahi Şevval Sam! Eda Ece'nin saçlarını bakın nasıl kullandı? 15