Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir out, Hande Erçel in! 2. sıra şaşırttı! İşte en popüler kadın oyuncular

Demet Özdemir out, Hande Erçel in! 2. sıra şaşırttı! İşte en popüler kadın oyuncular

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin karnesi olarak görülen reytinglerin yanı sıra bir başka dikkat çeken platform daha var ki hem diziler hem de oyuncular açısından bambaşka bir durumu ortaya koyuyor: sosyal medya! Artık hayatımızın bir parçası haline gelen sosyal medyada diziler, oyuncular, ünlüler de trend topic oluyor ya da ne ölçüde konuşulduklarıyla gündeme geliyorlar.

Kimi zaman dizileriyle ön plana çıkan oyuncular dikkat çekerken, kimi zaman da farklı kategorilerde oyuncuların sosyal medya karneleri ortaya çıkıyor. Aylık olarak yapılan son ölçümde ise kadın oyuncuların sosyal medyada konuşulma oranlarına göre sıralaması belirlendi.

15 Ekim-15 Kasım tarihleri arasında Somera’nın yaptığı ölçümlemeye bakılırsa, Hande Erçel, yine tablonun birinci sırasında. Son dönemin en popüler kadın oyuncularından olan Erçel, şu sıralar Fox TV’de Kerem Bürsin ile rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde oynadığı Eda karakteriyle gündemde.

İkinci isim ise biraz şaşırttı! Zira şu an kendisi ekranlarda yok ama arkasından sosyal medyada hayli konuşuluyor anlaşılan! Uzun süredir hayranlarının yeni projesini merakla beklediği Elçin Sangu, Kanal D’nin İyi Günde Kötü Günde dizisi ile ekrana gelmişti.

Demet Özdemir out, Hande Erçel in! 2. sıra şaşırttı! İşte en popüler kadın oyuncular 10

Ancak dizinin reytingleri düşük olunca, 6 bölüm sonra yayından kaldırıldı. Fakat Elçin Sangu hayranları, oyuncuya bırakmıyor ve sosyal medyanın gündeminde tutmaya devam ediyor…

Listenin 3. sırasında ise son aylarda ilginç bir çıkış yapan Çukur dizisinin oyuncusu Ece Yaşar var. Özellikle son haftalarda oyunculuğuyla büyük dikkat çekiyor. Karaca karakteriyle yer aldığı dizideki rolü ön plana çıkan genç oyuncu, performansıyla daha çok konuşuluyor artık.

Demet Özdemir out, Hande Erçel in! 2. sıra şaşırttı! İşte en popüler kadın oyuncular 11

4. sırada ise sosyal medyanın bir diğer popüler kadın oyuncusu Demet Özdemir var. tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrolde yer alıyor.

Demet Özdemir out, Hande Erçel in! 2. sıra şaşırttı! İşte en popüler kadın oyuncular 12

Aslında Hande Erçel ile haftalık sosyal medya karnesinde çoğu kez ilk  iki sırayı paylaşıyorlar. Erçel’i geçemese de en popüler 2. isim oluyor. Fakat bu kez listenin 4. sırasına gerilemiş! Bakalım gelecek ay durum ne olacak? Zira oyuncu, sosyal medyanın gündeminden hiç düşmüyor… Hande Erçel ile ileti sayıları arasındaki fark ise iki katına çıkmış durumda!

5. sırada ise atv’de yayınlanan Hercai dizisinde oynadığı Reyyan ile gönülleri fetheden Ebru Şahin var. Sessiz, sakin ama sosyal medyada emin adımlarla yürüyor Ebru Şahin. Listeye son sıradan da olsa girmeyi başarmış…

İşte En Popüler Kadın Oyuncular ve gelen ileti sayıları:

Demet Özdemir out, Hande Erçel in! 2. sıra şaşırttı! İşte en popüler kadın oyuncular 13