Ana sayfa Dizi Haberleri Şevkat Yerimdar Özgürcan Çevik geri dönüyor! Ama bu kez çok farklı bir projeyle!

Şevkat Yerimdar Özgürcan Çevik geri dönüyor! Ama bu kez çok farklı bir projeyle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların en çok sevilen dizilerinden biriydi Şevkat Yerimdar. Maço ama pamuk gibi kalbe sahip Şevkat Yerimdar o kadar sevildi ki canlandıran oyuncu Özgürcan Çevik de büyük bir hayran kitlesi edindi. Özgürcan Çevik şimdi çok farklı bir projeyle ekranlara geri dönüyor.

2017 yılında yayınlanmaya başlayan Şevkat Yerimdar, Mart 2018’de yayınlanan 44. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Yönetmenliği Bülent İşbilen’e, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait dizide Özgürcan Çevik ve Başak Parlak paylaşıyordu.

Şevkat Yerimdar Özgürcan Çevik geri dönüyor! Ama bu kez çok farklı bir projeyle! 8

Dizinin baş karakteri Şevkat Yerimdar izleyicilerin kalbini kazanan maço bir Türk erkeğiydi. Koyu Beşiktaşlı mahalle delikanlısı Şevkat Yerimdar çok öfkeli ama bir o kadar yardımsever ve cömert bir karakterdi. Aktör Özgürcan Çevik de Şevkat Yerimdar karakterini başarıyla canlandırmış, bu rolle kariyerinde büyük bir sıçrama yapmıştı.

Özgürcan Çevik bu kez çok farklı bir projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çevik, dört yıl önce Star TV’de yayınlanan ve izleyicilerin büyük bir beğeniyle takip ettiği Çember dizisi yeniden çekiminde rol alacak.

Şevkat Yerimdar Özgürcan Çevik geri dönüyor! Ama bu kez çok farklı bir projeyle! 9

Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören dizi Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekibin hikayesini ve maceralarını anlatıyordu.

ANS Productions’ın yapımcılığını üstlendiği dizi yeniden çekilmeye hazırlanıyor. Ancak bu kez farklı oyuncularla. Yine Star TV’de yayınlanacak dizinin yönetmenliğini bu kez Sadullah Çelen üstleniyor. Dizinin başrollerinde ise Çevik’in yanı sıra Tuvana Türkay olacak.