Ana sayfa Sosyal Medya Özgürcan Çevik hayranlarına yeni Netflix dizisi müjdesi geldi!

Özgürcan Çevik hayranlarına yeni Netflix dizisi müjdesi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özgürcan Çevik, yer alacağı proje seçimi konusunda çok titiz olduğu için televizyon ekranında ya da sinemada onu görmek o kadar da kolay olmuyor. Şevkat Yerimdar isimli sinema filminin ardından dizi versiyonuyla da televizyonda hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, büyük popülerlik yakaladı.

En son Kanal D’de yayınlanan Çember isimli mini dizi projesinde Komiser Hakan olarak izlediğimiz oyuncu şimdi de yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Netflix’te yayınlanacak olan yeni dizinin ismi Kasaba olarak belirlendi. Basına yansıyan haberlere göre de Özgürcan Çevik, bu yeni dizi projesinde hem Okan Yalabık hem de Ozan Dolunay ile birlikte başrolde yer alacak.

İki kardeş ve bir arkadaşın bir kaza sonrasında buldukları büyük bir para ile birlikte değişen hayatlarını anlatan yeni dizi kasaba, Netflix için hazırlanıyor.

Özgürcan Çevik hayranlarına yeni Netflix dizisi müjdesi geldi! 7

Deniz Karaoğlu ile Doğa Yaşar Akal tarafından hikayesi yazılan Kasaba dizisinin çekimlerinin çok yakın bir zaman içinde başlaması ve 2023 yılında da izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Özgürcan Çevik, 2002 yılında başladığı kariyerinde Bizim Evin Halleri, Unutma Beni, Türkan gibi dizi projelerinde yer aldıktan sonra, Dağ ve Şevkat Yerimdar isimli sinema filmleri ile büyük dikkat çekti.

Fatih Harbiye dizisinde Onur karakteri ile izlediğimiz oyuncu, Şevkat Yerimdar karakterinin dizi versiyonuyla da 2017-2018 sezonunda televizyon ekranında yer aldı.

İkizler Memo Can ve Çember isimli dizi projeleriyle de Kanal D ekranında izlediğimiz oyuncu, şimdi de Netflix için Kasaba dizisinin başrolünde yerini aldı.