Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix için hazırlanan Kasaba dizisinin oyuncu kadrosundaki isimler bile mesaj veriyor!

Netflix için hazırlanan Kasaba dizisinin oyuncu kadrosundaki isimler bile mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan ve 2023 yılının dikkat çekecek projelerinden birisi olan Kasaba’nın çekimleri başladı. Dizinin hikayesi kadar oyuncu kadrosunun seçimi de çok anlamlı oldu.

Özellikle karakter yaratma ve karakterin hissini izleyiciye geçirme konusunda etkili isimlerin bir araya geldiği bir kadro oluşumu görmekteyiz. Edirne’de çekimleri yapılmakta olan Kasaba dizisinde, iki kardeş ve bir de çocukluk arkadaşı olan 3 kişinin hayat hikayesi anlatılacak. Büyük bir para bulduktan sonra onların değişen hayatları izleyicilere ders niteliğinde deneyim fırsatı verecek.

Kasaba dizisi için tercih edilen oyuncular arasında Özgürcan Çevik gibi çok zor proje kabul eden bir isim de var. Çevik, özellikle karakter yaratma konusunda izleyicileri ikna kabiliyeti çok yüksek bir isim ve nadiren projelerde gördüğümüz için de her rolü hayranları tarafından büyük heyecanla bekleniyor.

Ayrıca Okan Yalabık gibi yine karakter yaratma noktasında ustalaşmış bir oyuncu da başrolde yer alıyor ve Yalabık da aynen Özgürcan Çevik gibi her rolü kabul eden bir isim değil.

Ozan Dolunay, Büşra Develi ve Kerem Can gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Kasaba dizisinde dikkat çeken bir oyuncu daha var.

Netflix için hazırlanan Kasaba dizisinin oyuncu kadrosundaki isimler bile mesaj veriyor! 7

Masumlar Apartmanı dizisinde Hasibe karakteri ile büyük ilgi gören Açelya Devrim Yılhan’ın da dizinin ekibi ile birlikte yer alacağı basına yansıdı. Zaten Hayatımın Şansı isimli Fox TV dizisinde de başarılı performansı ile izlemekte olduğumuz oyuncu, Kasaba isimli Netflix dizisinde de önemli bir rolde yer alacak.

Zeynep karakteri ile Kasaba dizisine katılan Yılhan da yine karakter yaratma ve izleyicilere farklı deneyimler sunabilme konusunda çok özel bir isim. Oyuncu kadrosu titizlikle seçilen Kasaba dizisi hikayesi kadar bu yönüyle de büyük dikkat çekiyor.