Ana sayfa Sosyal Medya İddialar doğru ise, Eda Ece yeni kararları ile kıskandıracak!

İddialar doğru ise, Eda Ece yeni kararları ile kıskandıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında ve 4. sezonu devam ediyor. Dizinin 5. sezonu olacak mı, yoksa proje burada bitirilecek mi? Henüz net bir durum yok, her şey ortada. Şayet ekip devam etmek ister ise 5. sezon olur ama izleyici ilgisi yine yüksek tutulabilir mi, işte burası çok net değil.

Dizide canlandırdığı Yıldız karakteri ile birlikte kariyer sıçraması yapan Eda Ece ise artık yeni projelerle anılmak istiyor… Oyuncu, artık sadece oyuncu olarak değil yapımcı olarak da bu sektörde var olma kararı aldı. TV100 Magazin Hattı’nda yer alan habere göre oyuncunun Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy ile birlikte bir yapım şirketi kurmak istediği yönünde bilgiler var.

Tabii ki bunlar iddia çerçevesinde. Eda Ece’nin bir dijital platforma da hikayesini kendisinin yazdığı bir dizi projesini sattığı bilgisi de veriliyor. Unutulmaz Prens dizisi tarzında bir projesi olduğu konuşulan oyuncunun gelecek adına birçok planı var.

Medyapım’dan çıkarken görüntülenen Eda Ece ve Şevval Sam ikilisi kameralara yakalandı. “Setten çıktık, tekrar sete gidiyoruz. Hayat böyle hala” diyen Eda Ece, yoğun tempoda çalıştıklarını ifade etti.

Medyapım’ın “İkinci evleri” olduğunu söyleyen Şevval Sam, ara sıra ziyaret yaptıklarını hatırlattı.

Eda Ece, “Yasak Elma için herkes çalışıyor. İyiyiz, güzel gidiyor, maşallah covid vakalarımız da durdu. Ben atlattım biliyorsunuz” diye konuştu.

Çok fazla ateşinin olduğunu ve bu süreçte hastaneye yatacak kadar solunum sıkıntısı da yaşamadığını anlatan oyuncu, “Ağır geçti demiyorum ama, çok öksürük ve ateş ile boğuştum ben. Geçti, şimdi antikorluyum. Herkes dikkat etsin” diye konuştu.

Eda Ece, sette sık sık maske ile gezerek ve önemleri alarak dikkat etmeye çalıştıklarını da yineledi. Psikolojik olarak da bu süreçten etkilenen Eda Ece, “Tabii korkuyor insan. Hiçbirimizin bilmediği bir şey. Ama genciz, atlatırız falan diye… Ama annem ile babamı evden çıkarmıyoruz. 2 yıldır zavallılar evde kaldı. Hep annemleri merak ediyorum. İyiler, onlara bılaşmadı, aşılarını oldular” diye konuştu.