Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Yunanistan televizyonunda Türkiye’de yaşanan deprem için yapılan yayınla en çok duygulanan isim oldu!

Şevval Sam, Yunanistan televizyonunda Türkiye’de yaşanan deprem için yapılan yayınla en çok duygulanan isim oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 10 ilimizde yaşanan 7.7 şiddetindeki deprem sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor. Dünyanın pek çok ülkesinden maddi ve manevi desteklerin yağdığı, kurtarma ekiplerinin geldiği bir süreçte kimi zaman duygu dolu haberler de geliyor farklı ülkelerden…

Türkiye’nin yaşadığı felaket ile birlikte ilk saatlerden itibaren destek olmak için pek çok ülkenin yetkililere bilgi gönderdikleri biliniyor. Kahramanmaraş Elbistan merkezli depremde binlerce binanın yıkılması, binlerce insanın hayatını kaybetmesi ve halen göçük altında binlerce kişinin olması, yine binlerce yaralının olduğu süreçte, farklı ülkelerden gelen mesajlar da dikkat çekiyor.

Depremin duyulmasının ardından ilk ‘geçmiş olsun’ mesajı, komşumuz Yunanistan’dan gelmişti. Yunanistan ayrıca kurtarma ekipleri göndererek ve kimi yardımlarla da destek olmaya çalışıyor yaşananlara. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen destekle birlikte, Yunanistan’dan gelen bir başka destek haberi ise duyanların gözlerini yaşarttı.

Şevval Sam, Yunanistan televizyonunda Türkiye'de yaşanan deprem için yapılan yayınla en çok duygulanan isim oldu! 7

Yunan Devlet Televizyonu ERT, depremin ikinci günü sabahı yayın açılışını deprem bölgesinden gelen görüntülerle yaptı. Binlerce binanın yıkık halde olduğu görüntüler eşliğinde ise Şevval Sam’ın seslendirdiği ‘Ben Seni Sevdiğumi’ isimli şarkının çalıyor olması ayrıca duygulandırdı.

Kazım Koyuncu’nun şarkısı olan ‘Ben Seni Sevdiğumi’ parçasını 2008 yılında çıkardığı Karadeniz albümünde seslendirmişti Şevval Sam. Yasak Elma dizisiyle her hafta Fox TV ekranlarına da gelen Şevval Sam, Yunan televizyonunda kendi sesini deprem görüntüleriyle birlikte duyduktan sonra çok duygulandı.

Sam, depremin ilk saatlerinden itibaren pek çok duyarlı insan ve ünlü isim gibi elinden gelen her desteği vermeye, sosyal medyadan depremzedelere ses olmaya çalışıyordu. Şevval Sam, Yunan televizyonunun kendi sesiyle yaptığı yayın ile ilgili olarak “Beni bu biraradalıklar, bu sevgi, bu dayanışma ağlatıyor en çok… neden ancak böyle büyük bir acıyla hatırlıyoruz insan olduğumuzu, ölüm varsa gerisinin boş olduğunu? Bizi acılardan çok, şarkılar bir araya getirsin, bundan sonrası için en büyük dileğimdir dostlar” açıklamasını yaptı.