Ana sayfa Sosyal Medya Seyda Bayram’ın Gecenin Ucunda dizisine katılmasının anlamı büyük!

Seyda Bayram’ın Gecenin Ucunda dizisine katılmasının anlamı büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yurt dışında büyük ilgi görmesi beklenen ve şimdiden de sosyal medyada yabancı dizi hayranlarının heyecanını artıran Gecenin Ucunda dizisinde Seyda Bayram da rol alacak. Ülkemizde Seyda Bayram ismi çok öne çıkmadı ama yurt dışında geniş bir izleyici kitlesini etkileyeceğini söyleyebiliriz.

Kanal 7 ekranında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Elif isimi dizide Seyda Bayram çok etkili bir rolde yer almıştı. Parla karakteri bakımlı ve kendine güvenen ve baskın bir kişilik olarak öne çıkmıştı. Elif dizisinin sürükleyici isimlerinden olan Seyda Bayram, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü bitirdi. Okulu okuduğu dönemde başladığı Elif dizisi ile uzun süre ekranlarda yer alan oyuncu, özellikle Latin Amerika ülkelerinde de yakından tanınan isimlerden birisi oldu.

Seyda Bayram, Elif dizisinin ardından bir projede görünmemişti. Şimdi oyuncu için yeniden ekrana dönme vakti geldi. Gecenin Ucunda isimli Star TV dizisiyle anlaşma sağlayan Seyda Bayram, Temmuz ayı içinde sete çıkarak yeniden dizi dünyasına dönüş yapmış olacak.

Seyda Bayram'ın Gecenin Ucunda dizisine katılmasının anlamı büyük! 7

2017 ile 2019 yılları arasında dizide yer alan Seyda Bayram yeni dizisinde yine etkili olacak bir karakterde yer alacak. Neslihan Atagül’ün canlandıracağı Macide karakterinin yakın arkadaşı olarak izleyeceğimiz oyuncu, Eylül ayından itibaren yeniden dizi ile birlikte televizyonda izleyicinin karşısına çıkacak.

Yurt dışı satışlarının da çok başarılı olması beklenen Gecenin Ucunda dizisi, Elif dizisinin de yurt dışındaki başarısı düşünüldüğü zaman Seyda Bayram’a yabancı ilgisinin daha da fazla artmasını sağlayacak gibi gözüküyor.