Ana sayfa Sosyal Medya Seyirci başa sarıp Yasak Elma’daki o sahneyi tekrar izliyor!

Seyirci başa sarıp Yasak Elma’daki o sahneyi tekrar izliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde senaristler yine etkili hikayelerle izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor… Beşinci sezona ortalama reytinglerle başlayan dizi, Kalp Yarası dizisinin gerisine düştükten sonra atak yaptı ve artık birinciliklerin sahibi olmaya başladı. Bunun en büyük nedeni hikayede yaşanan gelişmeler.

Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri yasak aşkı öğrendi ve büyük bir intikam planı yaptı. İşte bu planı çok ince bir şekilde işleyen senaristler, hikayenin izleyicileri bu kadar zaman sonra bile şaşırtması için her türlü abartıyı sergiliyor.

Yasak Elma aslında kendisi ile dalga geçen, hayatta yaşanması pek de kabul edilmeyen absürt olayları izleyicilere sunan, dram gibi gözüken ama gerçekte bir absürt komedi performansı sergileyen bir yapım konumunda.

Dizide yaşanan bazı olaylar gerçek hayatta da yaşanıyor. Hatta gerçek hayatta yaşananlar çoğu zaman Yasak Elma’daki hikayeleri bile aratacak kadar absürt olabiliyor… İşte bu durumu iyi kullanan dizinin senaristleri, 25 Ekim Pazartesi için bir sürpriz hazırladı.

117. bölümde Yıldız’ın yasak aşkın intikamını aldığı sahneyi dizi hayranları çok beğendi. 1 dakikalık fragmanı bir kez izleyen dönüp birkaç kez daha izleme ihtiyacı duyuyor. Çünkü Yıldız, kendi evliliğinin bitişini bir parti ile kutluyor ve yasak aşkı da bu partide herkesin önünde açıklıyor.

İşte dizideki bu sahneyi izleyiciler çok çarpıcı buldu ve yeni bölüm heyecanı tavan yaptı. Sosyal medya kullanıcıları başa sarıp fragmanı yeniden izlediklerini ve gördüklerine her seferinde şaşırdıklarını belirten yorumlar yapıyor.

“Ben ne izledim arkadaşlar” diye yorum bırakan bir dizi hayranı şu ifadelerde bulundu: “Elim yüzümde kaldı. Senarist sen sağ gösterip sol vurdun. Bu ne böyle? Süper. Ah kendini beğenmiş Kumru böyle baka kalırsın işte. Yıldız’ı çok hafife aldın.”

Bir başka dizi hayranı ise şu yorumu ile gülümsetti: “Yüz kere izleyince fragman değişmeyecek, bil istedim kendim.”

Tüylerinin diken diken olduğunu belirten kimi izleyiciler de dayanamayıp fragmanı tekrar tekrar seyrettikleri yorumu yaptı. İşte seyircinin izlemeye doyamadığı o fragman: