Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık Yasak Elma bu kadarı da fazla; reytingler artmayacak zıplayacak!

Yok artık Yasak Elma bu kadarı da fazla; reytingler artmayacak zıplayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde gelecek hafta herkesi fazlası ile şaşırtacak bir bölüm yayınlanacak. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin hikayenin yeniden sürükleyicisi olduğu bölümler başlıyor… Kumru ile Çağatay karakterlerinin yasak aşkı, başklarına büyük dert açacak.

Berk Oktay ile birlikte yeni sezonda diziye katılan Biran Damla Yılmaz’ın da etkili performans sergilediği Yasak Elma dizisinde 117. yeni bölüm birçok izleyici açısında büyük şaşkınlık yaşanmasına neden olacak. Dizinin yeni bölümünden paylaşılan fragman bile şimdiden youtube trend videolar listesinde bir numara oldu.

Senaristlerin sağ gösterip de sol vurmaları böyle oluyor. Dizinin hikayesinde sert ve absürt durumlar artınca izleyici ilgisi de bir hayli yükseliyor. Kendi yuvasının yıkılması şerefine bir davet düzenleyen Yıldız, o davet sırasında hem Kumru hem de Çağatay’ı sahneye davet edecek.

Ardından da kendisini ihanet ettiklerini herkese açıklayacak ve onlardan büyük bir intikam alacak. Tabii ki sahneye çok farklı bir sebep ile çıktıklarını sanan Kumru ile Çağatay bir anda herkesin önünde rezil olacak.

Yok artık Yasak Elma bu kadarı da fazla; reytingler artmayacak zıplayacak! 7

Yıldız’ın muhteşem intikam planı şimdiden dizi hayranlarını mest etti. Yeni bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. 25 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 117. bölüm ile birlikte Yasak Elma’nın reytinglerinin de patlama yapması bekleniyor.

Zaten son haftalarda yükselişte olan reytingler iyice yukarı doğru çıkabilir. Kalp Yarası’nı tüm kişiler kategorisinde de geçerek birincilikleri elde eden Yasak Elma, daha da etkili bölümlerle geliyor.

Yıldız’ın intikam planı Yasak Elma dizisinin beşinci sezonda da çok güçlü bir şekilde ilerlemesini sağlayacak gibi görünüyor. Dizinin hayranları da sosyal medya yorumları ile çok şaşırdıklarını ve çok heyecanlı bir bölüm geldiğini belirten yorumlar yapıyor.