Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şeyma Subaşı’dan olay sözler: Bana sığ diyenler 2 milyon 800 bin kişiye de sığ diyor!

Şeyma Subaşı’dan olay sözler: Bana sığ diyenler 2 milyon 800 bin kişiye de sığ diyor!

tarafından zk zk

Acun Ilıcalı ile beraberliğiyle tanınan ve sonrasında instagram’daki paylaşımlarıyla çok konuşulan Şeyma Subaşı Ilıcalı, Hürriyet Gazetesi’nden Ayşe Arman’a bir röportaj verdi.

“Şöhretin kitabını yazarım” diyerek iddialı bir söylemde bulunan Şeyma Subaşı, yaşadığımız dönemde ünlü olmanın çok kolay olduğunu, ancak önemli olanın o ünü sürdürebilmek ve devam ettirebilmek olduğunun altını çiziyor.

Artık sosyal medya sayesinde Hollywood yıldızlarına bile yakın olunan bir süreçte olduğumuza dikkat çeken Subaşı,

“Meşhurluğun kitabını yazabilir misin?” sorusuna “Böyle dediğim için de sinir olacaklar ama evet, yazabilirim!” diyerek şöyle devam ediyor: “Mesele ünlü olmak değil, o ünü sürekli kılabilmek. Besleyebilmek ve devam ettirebilmek.”

Şeyma Subaşı'dan olay sözler: Bana sığ diyenler 2 milyon 800 bin kişiye de sığ diyor! 7

Kendi durumunu değerlendirirken, instagramdaki 3 milyona yakın takipçisine atıfta bulunan ve “Ben hep söylüyorum: “Beni ünlü yapan sizsiniz!” diyorum. Yoksa kendimi yırtmadım ünlü olayım diye. Taktik maktik gütmedim” ifadesini kullanan Subaşı, instagram’da kendi hayatından fotoğraflar paylaştığını ve orada sahte hiç bir şeyin olmadığını belirtiyor.

Zaman zaman yaptıklarıyla eleştirilen Şeyma Subaşı, instagram’daki takipçi sayısına dikkat çekerek şu çarpıcı sözü söylüyor:

“Sen bana sığ diyorsan diyebilirsin ama 2 milyon 800 bin kişiye de sığ demiş oluyorsun!”