Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde Candan’ı oynayan Leyla Lydia Tuğutlu’nun yarı Alman olduğunu biliyor musunuz?

Kızım dizisinde Candan’ı oynayan Leyla Lydia Tuğutlu’nun yarı Alman olduğunu biliyor musunuz?

tarafından zk zk

2008 yılındaki güzellik yarışmasında birinci seçildikten sonra oyunculuk yapmaya başlayan Leyla Lydia Tuğutlu, aslında Alman bir anne ve Türk bir babanın kızı.

Şu sıralar Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız ile birlikte Tv8’de yayınlanan Kore uyarlaması Kızım dizisinde oynayan Tuğutlu, kendisi ve dizi hakkında konuştu.

Sabah Gazetesi’nden İdil Demirel’e bir röportaj veren Tuğutlu, hakkında hiç bilinmeyenleri anlattı.

Almanların disiplinini ve Türklerin sıcakkanlılık özelliklerini sevdiğini söyleyen Tuğutlu, Almanya’da da tanınan bir isim olmuş.

En son Almanya’ya gittiğinde oturduğu kafede sürekli hayranlarıyla fotoğraf çektirdiğini anlatan Tuğutlu, bu duruma çok şaşırdığını da belirtiyor.

Müzikalde oynamak istiyor…

Küçük yaşlarda Türkiye’ye geldiğini ve okula da burada başladığını bu yüzden adapte olmakta zolanmadığını ifade eden Leyla Lydia Tuğutlu, bu durumun iki farklı kültüre karşı hoşgörülü olmasını sağladığını da belirtmekte.

Hukukçu olan annesinin daha sonra işini bırakıp yogaya yöneldiğini anlatan Leyla Lydia Tuğutlu, ailesinin sanatla ilgilenmesi konusunda da hep destek olduğunu ifade ediyor.

Kızım dizisinde Candan'ı oynayan Leyla Lydia Tuğutlu'nun yarı Alman olduğunu biliyor musunuz? 7

Aynı zamanda müzikle de ilgilenen Tuğutlu, Anadolu lisesi mezunu, konservatuvar eğitimli ve Alman dili ve edebiyatı öğrencisi bir isim.

Bir müzikalde oynamanın en büyük hayali olduğunu anlatan Tuğutlu, şu an müzikle hobi olarak uğraştığını anlatarak “Belki bir gün yurt dışında bir müzikalde yer alırım” diye konuştu.

Meryl Streep’in en beğendiği oyuncu olduğunu da belirten Leyla Lydia Tuğutlu, Kızım dizisindeki karakterini de şöyle özetlemiş:

“Candan ile benzerliklerimiz var!”

“Candan bir veteriner. Küçükken ailede trajik bir olay yaşanıyor ve aile ilişkileri hiçbir zaman düzelmiyor. Candan 18 yaşına gelir gelmez evi terk ediyor. Varlıklı bir ailenin kızı olmasına rağmen tek başına maddi zorluklar içinde hayatını sürdürüyor. İnsanlara mesafeli, duvarları olan bir karakter. Kimseye tam anlamıyla güvenemiyor.

Candan karakteri ile benzerliği olup olmadığı sorusuna da Tuğutlu, şöyle yanıt veriyor:

“Candan güçlü bir kadın. Benzerliklerimiz var ama Candan’ın tabii ki yaşadıkları daha ağır, yaraları var.”