Ana sayfa Sosyal Medya Şeytanın aklına gelmez ama Asya’nın gelir! Sadakatsiz’de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı!

Şeytanın aklına gelmez ama Asya’nın gelir! Sadakatsiz’de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi kuşkusuz Sadakatsiz… Çarşamba akşamlarına demir atan dizide Cansu Dere de oyunculuğu ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in de başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam yayınlanan 8. bölümünde izleyiciler gördüklerine inanamadı…

Volkan’dan ve kendisine zarar veren herkesten intikam almaya yeminli olan Asya, oğlu Ali’nin ellerinin arasından kayıp, babasına doğru gittiğini görünce öyle bir plan yaptı ki, şeytanın bile aklına gelmez. Oğlu Ali’yi alıp kaçan Volkan, aslında büyük bir plan yapmıştı. Volkan onları takip etti ve Asya’da sanki oğlunu öldürmüş gibi bir izlenim bıraktı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu.

Volkan, Asya’ya saldırdı ve onun boğazını sıktı. Volkan şuurunu kaybetti. Çıldırdı ve Asya’ya zarar vermeye başladı… O anlarda mutfakta ortalığı dağıtan ve Asya’ya yere savurarak onun başının kanamasına neden olan Volkan, adeta delirdi. O anları izleyen Ali ise babasının yaptıklarını görünce annesine koştu…

Volkan’ın oğlu Ali’yi annesinden uzaklaştırma çabasına Asya’nın bu şeytanca planı engel oldu. Volkan, oğlunun önünde zor duruma düştü. Asya ise Ali’yi yeniden kazanmayı başararak, planını başarıyla tamamlamış oldu.

Bu anlar sosyal medyada da büyük bir yankı buldu. Sadakatsiz hayranları, Asya’nın zekasına şapka çıkartırken, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yaptığını belirten mesajlar yazdı.

Birçok dizi hayranı böyle güçlü bir sahne ve böyle büyük bir oyun beklemiyordu. Dizinin 8. bölüm final sahnesi herkesi şoke etti.

Sosyal medya yorumlarında ilginç ifadeler kullanıldı. Bir izleyicinin şu mesajı ile dikkat çekti: “Kadının isteyip de yapamayacağı bir şey yoktur. Aldatan erkeklerde; gereğinden fazla cesaret, anlamsız bir özgüven ve sınırsız bir beyin yoksunluğu var.”

Sadakatsiz dizisinin 8. bölüm reytingleri de çok iyi geldi. AB grubunda birinciliğini sürdüren dizi, total ve ABC1 gruplarında ise ikinci sırada yer aldı. 9-11 arası reyting sonuçları alan dizinin yeni sezonun en başarılı yapımlarından birisi olması, izleyicilerin aklına bile gelmeyecek çok güçlü sahnelerle ve intikam ateşiyle dolu olması…

İşte sosyal medyaya yansıyan o mesajlardan bazıları:

Şeytanın aklına gelmez ama Asya'nın gelir! Sadakatsiz'de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı! 15

Şeytanın aklına gelmez ama Asya'nın gelir! Sadakatsiz'de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı! 16

Şeytanın aklına gelmez ama Asya'nın gelir! Sadakatsiz'de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı! 17

Şeytanın aklına gelmez ama Asya'nın gelir! Sadakatsiz'de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı! 18

Şeytanın aklına gelmez ama Asya'nın gelir! Sadakatsiz'de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı! 19

Şeytanın aklına gelmez ama Asya'nın gelir! Sadakatsiz'de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı! 20

Şeytanın aklına gelmez ama Asya'nın gelir! Sadakatsiz'de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı! 21

Şeytanın aklına gelmez ama Asya'nın gelir! Sadakatsiz'de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı! 22

Şeytanın aklına gelmez ama Asya'nın gelir! Sadakatsiz'de final sahnesini izlemeyen çok şey kaçırdı! 23