Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon finaline ramak kala reytinglerde yine zirveye yerleşen Teşkilat’ın çekimleri sona erdi!

Sezon finaline ramak kala reytinglerde yine zirveye yerleşen Teşkilat’ın çekimleri sona erdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in ikinci sezonuyla ekrana gelen dizisi Teşkilat, sezon finaline bir hafta kala yine reytinglerde yine zirveye yerleşti. 48. bölümüyle sezon finali yapacak olan dizinin ilk sezon çekimleri sona erdi.

TRT 1’in iddialı dizisi Teşkilat ikinci sezonunu tamamlamak üzede. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ın yer aldığı Teşkilat, dün akşam 47. bölümüyle ekrana geldi. Bir süredir reyting sıralamasındaki birinciliğini Kanal D’de ekrana gelen en azılı rakibi Yargı’ya kaptıran Teşkilat, dün akşam yeniden zirveye yerleşti.

Böylece Teşkilat ikinci sezonun tamamlanmasına bir hafta kala yeniden eski parlak günlerini yakalamış oldu. Teşkilat, 29 Mayıs, yani önümüzdeki pazar akşamı ekrana gelecek 48. bölümüyle birlikte ikinci sezona veda edecek. Sürükleyici dizi eğer önümüzdeki hafta da reytinglerde birinci olursa ikinci sezonu zirvede kapatmış olacak.

Sezon finaline ramak kala reytinglerde yine zirveye yerleşen Teşkilat’ın çekimleri sona erdi! 7

Teşkilat eylül ayında üçüncü sezonuyla yeniden ekrana gelecek. Üçüncü sezonda izleyicileri yeni karakterler ve yeni maceralar bekleyecek. Son bölümlerde Teşkilat’ın üç önemli karakteri diziye veda etmişti. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda ayrılmıştı.

Öte yandan Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler’in de sezon finalinde veda edeceği, üçüncü sezonda ekiple birlikte yer almayacağı ortaya çıktı. Böylece Teşkilat üçüncü sezona çok önemli dört karakteri olmadan girecek. Onların yerine çok güçlü yeni karakterlerin diziye girmesi bekleniyor.

Pazar akşamları Teşkilat ve Yargı arasında çok büyük reyting savaşı yaşanıyor. Her ikisi de çok etkileyici hikayeye sahip olan diziler birincilikte yer değiştirip duruyor. Teşkilat, dün akşam yayınlanan bölümüyle neredeyse burun farkıyla geçtiği Yargı’yı zirvedeki yerinden etti. Teşkilat, tüm izleyicilerde birinci olurken AB ve ABC1’de zirveyi rakibi Yargı’ya kaptırdı.