Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Bakan, heyecanla hem ikinci kızını hem de yeni dizisini bekliyor!

Seda Bakan, heyecanla hem ikinci kızını hem de yeni dizisini bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seda Bakan, 2007 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Sana Mecburum isimli dizideki Leyla karakteri ile oyunculuğa başlayan Seda Bakan’ı birçok izleyici, Behzat Ç dizisindeki Eda karakteriyle hala hatırlıyor.

2010-2013 yıllarında yayınlanan dizideki performansı ile çok etkili bir çıkış yapan oyuncu, son dönemde ise diziler konusunda hayranlarını özletti. Kardeş Payı, Bana Sevmeyi Anlat gibi projelerde yer aldıktan sonra bir süre televizyon dizilerine ara veren Seda Bakan, 2019 yılının Ağustos ayında Leyla isimli kızını dünyaya getirmişti.

Ünlü oyuncu annelik sorumlulukları nedeniyle kendisine gelen birçok projeyi kabul etmedi. Ancak Mucize Doktor dizisinin çok konuşulduğu dönemde hikayeye Ferda karakteri ile katılan Seda Bakan, 13 bölüm sonra ise diziye veda etti.

En son Tuba Büyüküstün, Rıza Kocaoğlu, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Murat Boz ile birlikte Another Self isimli Netflix dizisinde rol alan oyuncu, son dönemde ise ikinci hamileliği ile gündemde.

Another Self isimli dizinin hala yayınlanması beklenirken, Seda Bakan ise şu anda projelerde uzak ve ikinci kızının da dünyaya sağlıklı bir şekilde gelmesini arzu ediyor.

Önceki gün menajeri ile buluşan ve hamilelik sohbeti yapan oyuncu, “Cinsiyet belli, ikinci kızımız geliyor. Hamilelik süreci iyi gidiyor, yorucu değil, her şey yolunda” diye konuştu.

Seda Bakan, proje konusunda ise şu aşamada bir şey yapamadığını ve bebeğini beklediğini, hayatında da her şeyin yolunda olduğunu anlattı.

Another Self dizisinin yakında yayınlanacağını hatırlatan Seda Bakan, doğum sonrasında da gelecek projelere göre yeniden setlere dönebileceğinin de sinyalini verdi.