Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi yoluna devam edecek ama bazı ünlü isimler ikinci sezon olmayacak!

Baba dizisi yoluna devam edecek ama bazı ünlü isimler ikinci sezon olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba dizisi Show TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam ediyor. Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, dikkat çeken bir hikaye ve etkili oyuncu kadrosu bulunuyor… Büşra karakterinde Özge Yağız yine kendisini gösterirken, İlhan olarak izlediğimiz Hakan Kurtaş da yine yeteneklerini sergiliyor.

Baba dizisinde ilk sezon beklenen büyük patlama yaşanmadı. Dizi daha başlamadan önce hem konusu hem de oyuncu kadrosu açıklandığı zaman büyük bir beklenti oluşmuştu. Özellikle 2022 yılına damga vurabilecek bir yapım olarak öne çıkan Baba, ne yazık ki, reytinglerde böyle etili bir performans ortaya koyamadı.

Ancak Baba dizisinin sadık bir izleyici kitlesi oluştu ve hikayenin gidişatından memnun olan bu kitle diziyi hiç bırakmadı… Bu da reytinglerde belirli bir istikrarın yakalanmasını sağladı. Bu sayede de Show TV, Baba dizisi için ikinci sezon onayını verdi… Sonuç olarak dizinin hayranları ilgiyi yüksek tutunca dizinin devamının gelmesi de onlar için için bir hediye gibi oldu.

Baba dizisi yoluna devam edecek ama bazı ünlü isimler ikinci sezon olmayacak! 7

Baba dizisinin ikinci sezonunda hikayede yer almayacak isimler de bir bir ortaya çıkıyor… Bu isimlerden Macit Koper, Beril Pozam ve Oktay Çubuk yeni dizilere geçerek gelecek sezon dizide yer almayacaklarını ortaya koymuş oldu.

Beril Pozam hikayde Sevil karakterini canlandırdı. Oktay Çubuk ise Kadircan karakteriyle dizide yer aldı. Macit Koper’i ise Ferit karakteriyle izledik…

Dizide Gökhan Horzum ve Ekin Atalar hikayeyi yazan isimler ve ikinci sezonda daha güçlü bir senaryo beklentisi var. Çağrı Bayrak’ın yönetmenliği ise beğeni topluyor…