Ana sayfa Sosyal Medya Sezona geç girdi ama çok sevildi! Umutlar Kalp Yarası’nın kışın da devam etmesi yönünde!

Sezona geç girdi ama çok sevildi! Umutlar Kalp Yarası’nın kışın da devam etmesi yönünde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sezona geç başlayan ancak bomba gibi bir giriş yapan Kalp Yarası dizisi izleyiciler tarafından çok sevildi. ATV’de yayınlanan dizi çok olumlu tepkiler alırken kış sezonunda da devam etmesi umut ediliyor.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ı başrollerde birleştiren Kalp Yarası büyük bir merakla bekleniyordu. Dizideki beklentinin altında yatan en önemli sebeplerden biri, senaryosunun dizi dünyasının usta kalemlerinden biri olan Tomris Giritlioğlu tarafından kaleme alınıyor olmasıydı.

Giritlioğlu’nun deneyimi sonucunu verdi ve yetenekli oyuncularla güzel hikaye bir araya gelince ortaya çok iyi bir sonuç çıktı.

Kalp Yarası, daha ağır ve klasik olan konusuna rağmen hem reytinglerden çok iyi sonuç aldı hem de sosyal medyada hakkında yapılan olumlu yorumlarla başarısını ortaya koydu. Şimdi herkes dizinin kış sezonunda da devam etmesini umuyor.

Twitter’daki dizi yorumcusu Fısıldayan Adam yapımcılara ilginç bir öneri getirdi ve “#KalpYarası yaz sezonunda iyi bir alternatif oldu. Bu dizi kış sezonunda Pazartesi devam ederse iyi bir izlenme almaya devam edebilir…” diye yazdı.

Sezona geç girdi ama çok sevildi! Umutlar Kalp Yarası'nın kışın da devam etmesi yönünde! 8

Twitter’daki bir başka dizi yorumcusu olan Deniz Tural da ortaya çıkan işin başarısına dikkat çekti. Tural şöyle yazdı: “#KalpYarası ekibini tebrik ediyorum ortaya gerçekten şahane bir iş çıkardılar. Klişe oluşuyla zerre ilgilenmemekle birlikte seyir zevkinin çok diri tutulduğunu düşünenlerdenim. Bu tempoyu koruduğu sürece yeni sezonda da şansı bir hayli yüksek. Başarılar diliyorum.”

Sezona geç girdi ama çok sevildi! Umutlar Kalp Yarası'nın kışın da devam etmesi yönünde! 9

Yaz boyunca iyi bir performans göstermesi beklenen dizi dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle reytinglerde müthiş bir yükseliş göstererek tüm kategorilerde birincilik elde etti.