Ana sayfa Dizi Fragmanları Kül Masalı dizisi 2. yeni bölümde Özge’nin zorlu yolculuğu başladı

Kül Masalı dizisi 2. yeni bölümde Özge’nin zorlu yolculuğu başladı

tarafından ker_def

TRT 1’in yeni dizisi Kül Masalı ikinci bölümüyle ekranlara geliyor. Jale’nin köşkteki manevi varlığı Arat’ın üzerinde! Özge’nin zorlu yolculuğu başladı… Gizemli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz hafta TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Kül Masalı 22 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de ikinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Kül Masalı’nın gizemli hikayesinde, Türkiye’nin en köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), bir restoranda aşçılık yapan ve yoksul bir geçmişi olan Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evleniyor.

Özge’nin Arat’ın ailesinin konağına gelin olarak girmesi onu bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokuyor. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye’nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge’nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirmesini konu alıyor.

Kül Masalı’nın ikinci bölümünün konusu ise şöyle:

Jale’nin köşkteki manevi varlığı ve Arat üzerindeki etkilerini görmek Özge’yi çok sarsar. Neveser, Özge ve Arat’ı ayırmanın yollarını aramaktadır. Behiye’yi de işin içine karıştıracak bir planı vardır. Behiye ablasını çok zor durumda bırakacak bir hata yapar.

Arat Özge’yi mutlu etmek ve aşkını doyasıya yaşamak isterken, Özge aşkı ile sevdiği adamın ailesi arasında sıkışıp kaldığını hissetmeye başlamıştır. Arat’ın kızı Birce ile bağ kurmak isteyen Özge, Arat’dan bu konuda destek ister. Jale’nin kaza dosyasını yeniden açan Cemil ise, yeni ipuçları ararken beklenmedik bir teklifle karşılaşır. Teklifin kimden geldiği ise çok daha büyük bir gizemdir.

Kül Masalı’nın güçlü kadrosunda; Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcineoğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi başarılı isimler yer alıyor.

Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığı, masalsı bir hikayeden entrikalarla dolu bir dünyada geçen “Kül Masalı”, her Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…