Ana sayfa Dizi Haberleri Kül Masalı dizisi reytinglerde kötü başladı ama Gökhan Alkan ile Sevda Erginci çok iddialı!

Kül Masalı dizisi reytinglerde kötü başladı ama Gökhan Alkan ile Sevda Erginci çok iddialı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle perşembe akşamları yepyeni bir dizi buluştu. 15 Şubat akşamı yayınlanan ilk bölümü ile Kül Masalı dizisini sonunda seyircilerle bir araya geldi. İlk bölüm görkemli bir gala ile tanıtıldı ama reytinglerin düşük gelmesi de rahatsız ediciydi.

İnci Taneleri isimli Kanal D dizisinin reytingleri adeta süpürdüğü perşembe akşamları ayrıca; Hudutsuz Sevda, Sakla Beni ve Aldatmak isimli diziler de yayınlanıyor. Kül Masalı projesinin çok düşük reytingler elde etmesi büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Tüm kişiler kategorisinde 25. sırada yer alabilen dizi, AB grubunda ise günü 21. olarak tamamladı. Kül Masalı dizisinin ABC1 kategorisinde 23. sırada bulunduğunu ve reytinglerin beklenenin çok çok altında olduğunu belirtelim.

Ancak dizinin galasında konuşan başrol oyuncuları Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu, oldukça iddialı görünüyor.

Dizinin ilk bölümünün gösterimi öncesi basın mensuplarına açıklama yapan oyuncu Sevda Erginci, modern bir Kül Kedisi hikayesi anlattıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Bütün karakterlerin daha gerçekçi ve kusurlu olduğu bir Kül Kedisi hikayesi. Özge, Bursa’da kardeşi ve kendi için verdiği mücadeleden aşık olduğu adam için İstanbul’da zorlu bir hayata atılıyor.”

Oyuncu Gökhan Alkan, kendi karakterinden bahsederek, seyircilere de gönderme yaparak, şunları anlattı:

“Birini sevmenin akılla, mantıkla alakalı olmadığını, gönülden, yürekten olduğunu ve onu hesaplayamadığımızı bize gösterecek ve anlatacak bir karakteri canlandırıyorum. Herkesin gerçek olduğu bir hikaye. İnşallah seyircilerimizle beraber uzun bir yolculuk yaşarız.”

Oyuncu Başak Gümülcinelioğlu da bir aşk hikayesinin yanında seyircinin her bölüm bir olay örgüsünü geçmiş, gelecek ve bugünle harmanlayabileceği bir işe imza attıklarını söyledi. Gümülcinelioğlu, izleyiciyi karakterlerin net iyi ya da kötü olmadığı bir dizi beklediğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Herkesin gerçekten sorunları, soruları ve gerçekten niyetleri ve aşkları olduğu bir iş aslında bu iş. Dolayısıyla her karakterin kişisi kendini çok severken bir yandan da herkese hak verdiğimiz bir hikayemiz var. Bugün başlıyoruz. Bu yolculukta da bize eşlik etmelerini çok istiyoruz.”

“Kül Masalı” 2. bölümüyle 22 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de.