Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sezonun en başarılı dizisi Kuruluş Osman’da işler tıkır tıkır işliyor!

Sezonun en başarılı dizisi Kuruluş Osman’da işler tıkır tıkır işliyor!

tarafından ker_def

Sezonun en başarılı dizisi olduğunu en yüksek reytingleri elde ederek gösteren atv’nin Kuruluş Osman dizisinde, Burak Özçivit’in muhteşem performansı da hayranlarını mest ediyor. Dizinin hikayesi çok geniş oyuncu grubunu besliyor ve birçok isim de bu yapım sayesinde öne çıkmayı başarıyor.

Kuruluş Osman dizisinde dikkat çeken isimlerden birisi de usta oyuncu Taner Turan oldu… Canlandırdığı Vezir Alemşah karakteriyle ilgi gören oyuncu, böyle bir ekip ile çalışmaktan çok memnun olduğunu söyledi. Sette işlerin tıkır tıkır işlediğini belirten oyuncu, dizinin başarısının nedenlerine de vurgu yapmış oldu.

Taner Turan Bozdağ Film ekibi ve diziyle ilgili düşüncelerini, “Şu an Türkiye’nin en büyük projesi ve ben bu projede olmaktan mutluluk duyuyorum. Dönem işi çekmek çok zordur ama Bozdağ Film ekibi olarak üstesinden geliyoruz. Hem karakterim hem çalıştığım oyuncu arkadaşlarım hem teknik ekipte yer alan arkadaşlarım için çok mutluyum” şeklinde ifade etti.

Sezonun en başarılı dizisi Kuruluş Osman'da işler tıkır tıkır işliyor! 7

Setteki çalışma ortamından ve rol arkadaşlarından bahseden Taner Turan, şu sözleri söyledi:

“Sete ilk geldiğimde ‘Büyük bir prodüksiyon ve bu prodüksiyonda muhakkak aksaklıklar yaşanacaktır.’ diye düşündüm ama ben hiçbir aksaklık yaşamadım. Aksine her şey tıkır tıkır işledi. Herkes güler yüzlü, işini layığıyla yapan arkadaşlar. Çok sıcak, samimi, herkesin birbirine yardımcı olmaya çalıştığı bir ortam. Sizin aracılığınızla hepsine teşekkür ediyorum.”

Ekip arkadaşları ile çok iyi anlaştıklarını da dile getiren oyuncu, sette anlaşamadığı kimse olmadığını ve herkesin kendisi için çok kıymetli olduğunu ifade etti.