Ana sayfa Dizi Fragmanları Sezonun en talihsiz Star TV dizisi ortaya çıktı!

Sezonun en talihsiz Star TV dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Star TV ekranında yayınlanan dizilerin büyük talihsizlikler yaşadığını gözlemliyoruz. Kazara Aşk 13 bölüm sürebildi. Ada Masalı kanalın desteği ile 25 bölüm devam etti ve çok iyi bir durum.

Sana Söz isimli dizinin ömrü sadece 7 bölüm oldu. Benim Hayatım ise altıncı bölümü ile birlikte final yaptı. Üst üste dizilerini reyting nedeniyle bitirmek zorunda kalan Star TV, büyük şanssızlık yaşadı.

Üst üste yaşanan bu talihsizliklere bir yenisi daha eklendi. Annemizi Saklarken isimli dizi için de umutlar bir hayli azaldı. Star TV’nin çarşamba akşamları yayınlamakta olduğu dizinin 2. bölümü de izleyicilerle buluştu. Ancak gelen reytingler hiç de iyi değil.

Dizinin ilk bölümde düşük gelen reytinglerine rağmen sosyal medyada çok dikkat çekmesi ve farklı hikayesi ile de büyük beğeni toplaması sonrasında bir umut vardı. Star TV de dizinin ilk bölümünü farklı zaman dilimlerinde yayınlayarak farkındalık oluşturdu.

Sezonun en talihsiz Star TV dizisi ortaya çıktı! 7

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi ne yazık ki, beklentilerin yine altında reytingler elde etti. İkinci bölümde diziden ciddi bir çıkış bekleyenler yanıldı. Yine düşük oranlar geldi.

Tüm kişilerde 18. olan dizi, AB grubunu 16. olarak bitirdi ve ABC1’de ise 22. sırada yer alabildi. Bu sonuçları hiç de hak etmeyen Annemizi Saklarken, hikayesi ve oyunculuk performansları ile iyi reytingler almayı hak eden bir yapımdı.

Star TV’nin bu sezon en talihsiz dizisi olduğunu da söyleyebiliriz. Bu kadar etkili bir hikaye ve iyi oyuncular varken, nasıl oluyor da Annemizi Saklarken dikkat çekmiyor? İşte bu sorunun yanıtını birçok dizi hayranı da merak ediyor.

Çocukları için yaşayan anne figüründen sıyrılan ve kendine yeni bir hayat kurmak için zengin koca avına çıkan bir kadının hikayesi, bugüne kadar ekrana yansıtılan birçok diziden çok daha farklı bir konuydu. Ancak izleyicilerin ilgisiz kalması şanssızlık oldu.

Annemizi Saklarken dizisinin 3. bölümü 22 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı youtube trenler listesine 11. sıradan giriş yaptı. Bu bile sosyal medyada diziye olan ilgiyi gösteriyor. Ancak televizyon reytinglerinin sosyal medya etkileşimiyle paralel ilerlemeyen özel bir durumu var.