Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nin yeni dizisiyle ekrana dönüşü saman alevi gibi oldu!

Akın Akınözü’nin yeni dizisiyle ekrana dönüşü saman alevi gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu isimli Star TV dizisinde Akın Akınözü Cemal karakteri ile hayranlarının karşısına çıktı. Hercai dizisinde 3 sezon süren Miran karakteri ile oyuncunun büyük kariyer çıkışını hep birlikte izledik. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi kazanan Akın Akınözü, yine bir dram yapımı ile ekranlarda yer almaya devam ediyor.

Star TV’de başlayan ve ilk bölümleri çok iyi reytingler elde eden Kaderimin Oyunu dizisine gösterilen ilginin azalması ise son haftalarda reyting sonuçlarına yansıyor. Yedinci bölümü yayınlanan dizi, ilk bölümlerdeki kadar heyecanla ve merakla takip edilmiyor. Dizinin reytinglerinin önümüzdeki bölümlerde bir miktar daha düşmesi kimseyi şaşırtmayacaktır. Olayların hızlı bir şeklide ortaya çıkması heyecanın sürmesini sağlasa bile, ilerleyen bölümlerde senaryo konusunda sıkıntılar yaşanma ihtimali de bulunuyor. Olayların bu kadar hızlı açığa çıkması bazı izleyicileri de rahatsız etti. Çünkü bu hikayenin tükenmeye başladığı anlamını taşıyor. İşte bu nedenle de dizinin çıkışının saman alevi gibi olması kimseyi şaşırtmıyor.

Akın Akınözü'nin yeni dizisiyle ekrana dönüşü saman alevi gibi oldu! 8

Yurt dışındaki dizi hayranlarının Akın Akınözü’ne olan destekleri çok yoğun bir şekilde devam ederken, yerli dizi izleyicileri ise hikayeye ve karakterin etkileyiciliğine göre oyunculara destek sunuyor. Akın Akınözü de ilk başlarda hayranlarından çok ilgi görse bile, artık bu durumun değişmeye başladığını ve sosyal medyada oyuncunun daha az konuşulduğunu gözlemliyoruz. Ancak oyuncunun sergilediği Cemal performansı gayet başarılı ve izleyenleri de çok etkiliyor. Hercai’den sonra Akın Akınözü’nün bir kez daha hayranlarından olumlu dönüşler aldığını söylemek gerekiyor.

Akın Akınözü için sosyal medyada desteğin hala güçlü olmasına rağmen, dizinin başladığı ilk dönemdeki heyecanın azaldığı görülüyor. Kaderimin Oyunu, twitter ortamında Cuma günü yine binlerce mesaj ile öne çıkartıldı. Dizinin hayranları ellerinden geleni yaptı ama reytinglerin yükselmesi beklenirken, bu gerçekleşmedi.

Akın Akınözü'nin yeni dizisiyle ekrana dönüşü saman alevi gibi oldu! 9

Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın da başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinin ortalamanın üstünde gerçekleşen reytingleri artık alamadığını görüyoruz. Ortalama oranlara kadar gerileyen bu reytingler Star TV için hala çok iyi sonuçlar. Çünkü kanalın en iyi reyting alan yapımı Kaderimin Oyunu dizisi olmaya devam ediyor.

Ancak Cuma rekabetinde dizinin güç kaybettiğini ve 7 farklı yapım içinde Kaderimin Oyunu’nun izleyicilere kendisini kabul ettirme konusunda sorun yaşadığı gözlemleniyor. Star TV şayet gün değişikliği yapar ise bunun diziye daha olumlu yansıma ihtimali de var.

Kaderimin Oyunu dizisinin sekizinci yeni bölümü 11 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak ve yine izleyicileri heyecanlı sahneler bekliyor.