Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV, bir dizisi için final kararını çoktan aldı!

Show TV, bir dizisi için final kararını çoktan aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğlum dizisi için final kararının alındığı ortaya çıktı! Show TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Oğlum dizisinin yeni bölümlerini merak edenler, düşük gelen reytinglerin de üzüntüsünü yaşıyor… Dizinin ne kadar daha süreceğini bilemeyen hayranları üzecek haber geldi.

Canan Ergüder, Songül Öden ve Nihal Yalçın, Timur Acar, Feyyaz Duman gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Oğlum dizisi için ikinci sezon olmayacak. Bu sezon sonunda dizinin final yapmasına yönelik kararın alındığı ortaya çıktı. Show TV, şimdiye kadar 10 bölüm süren diziden çok umutluydu.

Hem dizinin güçlü bir hikayesinin bulunması hem de oyuncu kadrosunun çok özel isimlerden seçilmesi projeyi öne çıkartmıştı. Ancak Oğlum dizisinin bu önemli artılarına rağmen iyi bir çıkış yapamaması ve geniş bir izleyici kitlesine hitap edememesi büyük üzüntü kaynağı oldu.

Show TV, bir dizisi için final kararını çoktan aldı! 7

Dizinin hala etkili bir seyirci topluluğu olsa da reytinglerde ortalamanın altında gerçekleşen oranlar ile yapımın uzun süre devam etmesi beklenmiyordu. Show TV, Oğlum dizisini muhtemelen Mayıs ayında sonlandıracak. İkinci sezonu olmayacağı netleşen dizinin bundan sonraki bölümlerinde hikayede nasıl değişiklikler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Dizinin son haftalarda ciddi bir reyting yükselişi yaşaması gibi beklenmedik gelişmeler yaşanır ise Oğlum dizisi için karar değişikliği gündeme gelebilir ama şu andaki haliyle dizinin Mayıs ayı içinde final yapması yönünde bir beklenti bulunuyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan Oğlum dizisi bu sezonun en çok şaşırtan yapımlarından birisi oldu. Bu kadar güçlü oyuncu kadrosunun yer aldığı dizinin az ilgi çekmesi sürpriz olarak değerlendiriliyor.