Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’dan ayrılan Burak Çelik yeni dizisini belirledi, bu kariyerinde bir ilk olacak!

Kuruluş Osman’dan ayrılan Burak Çelik yeni dizisini belirledi, bu kariyerinde bir ilk olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Burak Çelik, Kuruluş Osman dizisinden sonra çok farklı bir dizinin başrolünde! Ünlü oyuncu Burak Çelik’in Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Göktuğ karakterinin vedası izleyenleri çok üzmüştü. Ünlü oyuncunun çok başarılı bir performans ortaya koyduğu diziye katkısı hayranlarını memnun etti.

Burak Çelik, 2013 yılından itibaren dizi setlerinde yer alıyor. Karagül isimli dizideki Serdar karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, ardından da çeşitli projelerle tecrübelerini artırdı. Kara Yazı, Söz, Sevgili Geçmiş gibi dizilerde kısa süreler bulunan oyuncu için Kuruluş Osman ise tam anlamıyla bir dönüm noktasıydı.

Burak Çelik’in Karagül’ün ardından uzun süre bulunma fırsatı yakaladığı Kuruluş Osman dizisinin çok izlenen bir yapım olması da göz önünde olmasını sağladı. Burak Çelik, Göktuğ karakteri ile unutulmazlar arasına katılırken, yeni dizisi de ortaya çıktı.

Kuruluş Osman'dan ayrılan Burak Çelik yeni dizisini belirledi, bu kariyerinde bir ilk olacak! 7

Yaz döneminin yeni romantik komedi dizilerinden olan Senden Daha Güzel’in hazırlıkları devam ediyor. Cemre Baysel’in kadın başrol olarak yer alacağı dizinin erkek başrolünün de Burak Çelik olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Tarihi bir yapımdan romantik komedi dizisine geçiş yapmak Burak Çelik için farklı bir deneyim olacak. Bugüne kadar ilk kez böyle bir yapımda yer alacak olan oyuncunun performansını hayranları merakla beklemeye başladı.

Senden Daha Güzel isimli yeni dizide Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin nasıl uyum sağlayacakları da hayranların merakını süslüyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin de senaryosunu yazan Ayşe Üner Kutlu’nun senaryosunu yazmakta olduğu diziyi Gold Film çekiyor. Dizi daha şimdiden geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başardı.