Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV, büyük beklenti oluşturan Üç Kuruş’tan ümidini kesti mi?

Show TV, büyük beklenti oluşturan Üç Kuruş’tan ümidini kesti mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen Üç Kuruş dizisi sezonun başında çok büyük iddiayla ve tanıtımlarla ekrana gelmişti. Tüm bu çabalar izleyiciyi de büyük beklenti içine sokmuştu. Ancak sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu. Yayıncı kanal Show TV de reytinglerde bir türlü yükselemeyen Üç Kuruş’tan vaz geçmiş gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.

Üç Kuruş dizisi ilk başladığında herkes Çukur tadında bir dizi bekliyordu. Bu beklentiyi yaratan da yapımcı ve kanaldı. İzleyici büyük bir heyecanla beklediği Üç Kuruş dizisinde, aradığı tadı bir türlü bulamadı.

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un paylaştığı Üç Kuruş dizisi 14. bölüme kadar geldi ancak reytinglerde bir türlü istenen başarıyı gösteremedi. Dizi dün akşam yayınlanan bölümünde beklentilerin altında reytingler alarak tüm izleyicilerde yedinci sırada yer aldı.

Show TV, büyük beklenti oluşturan Üç Kuruş’tan ümidini kesti mi? 7

Üç Kuruş dizisinin bir türlü reytinglerini yükseltememesi ve kanalın da yeterince tanıtım çalışması yapmaması bu diziden artık ümidin kesildiği şeklinde yorumlanıyor. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda dizinin PR çalışmasının hiç yapılmadığı için yeterince başarılı olamadığını ve finalin yakın olduğunu düşünüyor.

Show TV’de dört sezon süren ve tansiyonun hiç düşmediği Çukur’dan sonra Üç Kuruş hem izleyiciler hem de yapım şirketi için büyük hayal kırıklığı oldu. Dizinin bu sezon sonunda final yapıp yapmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Dizinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu ise kısa süre önce gazetecilerin sorularını yanıtlarken Üç Kuruş’un akıbetiyle ilgili önemli bir ipucu verdi. Kaygılaroğlu saçlarınının renginden memnun olup olmadığını soran gazetecilere verdiği “Bilmiyorum hoşuma da gitti. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, buna da alıştım. Belki bir süre daha kalır. Yazı böyle geçiririm. Bir sonraki işe kadar” yanıtıyla Üç Kuruş dizisinin sezon sonunda biteceği ihtimalini ortaya çıkarmış oldu!