Ana sayfa Sosyal Medya Destan’ın Alpuga Han’ı Selim Bayraktar izleyiciyi bu defa güldürmeye hazırlanıyor!..

Destan’ın Alpuga Han’ı Selim Bayraktar izleyiciyi bu defa güldürmeye hazırlanıyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Sümbül Ağa karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan yetenekli oyuncu Selim Bayraktar Hürriyet Gazetesi’nden Savaş Özbey’e verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ekranlarda bugüne kadar  Othello, Vezir Parmağı, Destan, Muhteşem Yüzyıl ve Rise of Empires: Ottoman’ın da aralarında bulunduğu çoğunlukla tarihi yapımlarla gelen Selim Bayraktar’da bu durumun nedenini bilmiyor. Oyuncu bu soruya; “Kaderimde var galiba” cevabını verdi.

Destan'ın Alpuga Han'ı Selim Bayraktar izleyiciyi bu defa güldürmeye hazırlanıyor!.. 7

Selim Bayraktar röportajda, ‘Canlandırdığınız dizi karakterlerinden hangisinin tanınmanızda daha büyük etkisi oldu: “Ufak Tefek Cinayetler”deki ‘Edip’ mi, “Muhteşem Yüzyıl”daki ‘Sümbül Ağa’ mı?’ sorusunu; “Çok büyük ihtimalle ‘Sümbül Ağa’mızın payı daha büyüktür” şeklinde yanıtladı.

Oyuncu ayrıca, bir projede Cem Yılmaz ile birlikte oynamanın da bayağı eğlenceli olacağı düşüncesinde. Selim Bayraktar çok yakında yeni filmi Soygun Oyunu: Büyük Vurgun’ la sinemaseverlerle buluşacak.

Selim Bayraktar beyaz perdede izleyiciyi güldürmeye hazırlanıyor. Ali Doğançay’ın hem yazıp hem de yönettiği Soygun Oyunu: Büyük Vurgun filminde Selim Bayraktar ile birlikte, Burak Sevinç,  Sercan Badur, Bülent Alkış ve Yağmur Ün rol alıyor.

Filmde, Muhteşem bir okul hayatının ardından kendi ayakları üzerinde durmak isteyen iki dost Ali ve Okan’ın  başından geçen soygun planı hikayesi anlatılıyor.