Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Ege Kökenli’yi gelinlik heyecanı sardı!..

Ünlü oyuncu Ege Kökenli’yi gelinlik heyecanı sardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güneşin Kızları dizisindeki ‘Melisa’ karakteri ile de büyük popülerlik kazanan ünlü oyuncu Ege Kökenli hayranlarının karşısına en son Kefaret isimli Fox TV dizisindeki ‘Nil’ karakteri ile çıktı.

Bugüne kadar aralarında Asla Vazgeçmem, Kalp Atışı, Yasak Elma ve Benim Tatlı Yalanım’ın da bulunduğu dizilerde izlediğimiz oyuncu, Eray Altay’ın hikayesini yazdığı ve yönetmenliğini yaptı psikolojik gerilim türündeki sinema filmi Obsesyon’da başrolde yer aldı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu evlilik hazırlığı yapıyor.  4 yıldır aşk yaşadığı Lior Ahituv ile Ocak 2020’de nişanlanan oyuncu pandemiden dolayı evlenememişti.

Şu sıralar müstakbel eşinin memleketi İsrail’de olan oyuncu düğünü için gelinlik seçiyor. Ege Kökenli instagram hesabından yayınladığı gönderisinde heyecanını hayranlarıyla da paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ege Kokenli (@kokenliege)’in paylaştığı bir gönderi

Çektiği videoda pek çok gelinlik deneyen ünlü oyuncu, her kızın hayalini gerçekleştirdiğini söyleyerek detayları çok yakında hayranlarıyla paylaşacağını belirtti. Hayranları oyuncunun gönderisine çok güzel olduğuyla ilgili pek çok yorumda bulundu.

Ünlü oyuncu Ege Kökenli'yi gelinlik heyecanı sardı!.. 7

Nikah hazırlıkları yapan oyuncu pandemi döneminde verdiği röportajda, “Biz Lior’la zaten aynı evi paylaşıyoruz ve o evden çalışıyor. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çünkü evliliğin olmazsa olmazı önce arkadaş olmak. Lior’la dedikodu yapmayı da seviyorum, Playstion oynamayı da” şeklinde konuşmuştu.

Çift, yaz sonu evlendikten sonra balayı için ABD’nin Pasifik kıyılarında arabayla gezmeyi planlıyor.