Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’de bir dizinin daha final kararı alındı!

Show TV’de bir dizinin daha final kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Show TV ekranında yayınlanan ve etkili bir dram hikayesi olmasına rağmen yeterince izleyici desteği bulamayan dizinin adı Oğlum… Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 15. bölümüyle birlikte ekrana veda edeceği netleşti. Show TV’de final yapacak diğer dizinin ise Üç Kuruş olduğu ve 28. bölümde son kez izleyicilerle buluşacağı daha önceden ortaya çıkmıştı.

Show TV’den yapılan duyuruda 25 Mayıs Çarşamba günü Oğlum dizisinin son kez izleyicilerle buluşacağı bildirildi… Dizinin final bölümünde neler yaşanacağı konusunda da ilk detaylar ortaya çıktı. Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un final bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı.

Melahat ile Efe’nin ormanda bir kuyuya doğru gittiği sahnede Efe’nin kuyunun dibine baktığı anlarda Melahat’ın sessizce küçük çocuğun arkasından yaklaşması gerilimi yükseltiyor. Melahat’ın ne yapacağı merakla bekleniyor.

Dizinin 14. bölümünde Demet, Melahat’ı ormana olay yerine götürünce korkunç gerçeği öğrendi ve haftalardır meraklanan beklenen “Kaan’ın katili kim?” sorusu yanıt buldu. Kaan’ı öldüren kişi Melahat’tı.

Melahat’ın elindeki eldivenleri kanıt için almak isteyen Demet, Melahat’la yaşadığı itişme sonucu düşerek yaralandı. Bu sırada babası tarafından zorla götürülen Efe bu durumdan rahatsız oldu ve arabadan inerek kaçmaya başladı. Ormanda Melahat’a rastlayan Efe’nin yaşayacakları izleyicide merak uyandırdı.