Ana sayfa Sosyal Medya Adını Feriha Koydum ile ünlenmişti! Feyza Civelek çok yakında ekranlara geri dönecek!.

Adını Feriha Koydum ile ünlenmişti! Feyza Civelek çok yakında ekranlara geri dönecek!.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Adını Feriha Koydum’da canlandırdığı ‘Lara’ karakteri ile tanınan oyuncu Feyza Civelek zaman zaman verdiği kilolar ve fit görüntüsü ile magazin basınında haber oluyor.

2011-2012 yıllarında Show TV’de yayınlanan, başrollerini Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya’nın paylaştığı Adını Feriha Koydum adlı dizide rol aldığı dönemde kilolu görüntüsü ile dikkat çeken oyuncu oldukça zayıfladı.

Feyza Civelek’in sosyal medya paylaşımları, değişen görüntüsünü de gözler önüne seriyor. En son Star TV’de yayınlanan Sol Yanım adlı dizide ‘Nazlım’ karakterine hayat veren oyuncu, Eylül ayında ekranlara geri döneceğini açıkladı.

Adını Feriha Koydum ile ünlenmişti! Feyza Civelek çok yakında ekranlara geri dönecek!. 7

Hep kötü karakterler oynadığını ve bu durumu sevdiğini dile getiren Civelek, “Her role girebilirim. Bir oyuncu her rolü oynayabilmeli” dedi.

Boş zamanlarında spor yaptığını ve şiir yazdığını söyleyen genç oyuncu, yazdığı şiirleri ileride kitap haline getirmeyi düşündüğünü de belirtti.

1995 doğumlu oyuncu ilk olarak Acemi Cadı dizisinde oynadı. Sonra bir gençlik dizisi olan Kavak Yelleri’nde küçük bir rol alan Feyza Civelek, Adını Feriha Koydum dizisi ile tanındı. Aynı zamanda senarist Melis Civelek’in kızı olan oyuncu, senaryosunu annesinin yazdığı Güllerin Savaşı dizisinde de rol aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Umut Yeter adlı dizide ‘Damla Akar’ karakterine hayat veren Feyza Civelek en son geçtiğimiz yıl Star TV’de sadece 12 bölüm süren Sol Yanım dizisinde yer aldı.