Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de Çukur’un başarısını sürdürecek dizi bulundu! Sipahi’nin havası bir başka!

Show TV’de Çukur’un başarısını sürdürecek dizi bulundu! Sipahi’nin havası bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok izleyici Show TV ekranında 12 Aralık pazartesi günü izleyicilerle buluşacak olan Sipahi dizisine baktığı zamana, TRT1’de 3. sezonu süren Teşkilat’ın bir kopyası gibi algılayabilir. Ancak Sipahi dizisinin fragmanlarını izleyenler farklı bir havası olduğunu, hatta Teşkilat’tan çok daha başarılı olabilecekmiş gibi bir izlenim de verdiğini hissedebilir.

Dizi hayranları için farklı görüşler olsa da Sipahi’nin şimdiye kadar verdiği havanın etkileyici olduğunu söyleyebiliriz. Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık gibi üç önemli ismin de başrolünde yer alması ile birlikte Sipahi dizisi pazartesi akşamlarının en başarılı yapımlarından birisi olmaya aday gözüküyor.

Show TV'de Çukur'un başarısını sürdürecek dizi bulundu! Sipahi'nin havası bir başka! 8

Özellikle de Show TV’nin üst üste pazartesi akşamları yayınladığı etkili dizilere bakınca, Sipahi’nin onların bir devamı gibi görülebileceğini de değerlendiriyoruz. Ay Yapım imzasını taşıyan İçerde, Çukur ve Üç Kuruş dizileri ile uzun yıllar boyunca başarılı sonuçlar alan Show TV, şimdi de bu başarısını Sipahi isimli proje ile sürdürmek istiyor.

Sipahi’nin pazartesi akşamları 4 sezon süren ve büyük başarılar kazandıran Çukur gibi etkili bir yapım olması ise kimseyi şaşırtmayacaktır.

Show TV'de Çukur'un başarısını sürdürecek dizi bulundu! Sipahi'nin havası bir başka! 9

Sürükleyici hikayesi, zengin oyuncu kadrosu ve yüksek bütçeli prodüksiyonuyla dikkat çeken dizinin ilk bölümden yayınlanan fragman, izleyicileri çok hareketli bir dizinin beklediğini gösteriyor. CNP Film tarafından hazırlanmakta olan Sipahi dizisi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonlarını anlatacak.

Dizinin ilk bölümünde Korkut Ali Türkoğlu’nun; İstanbul, Gaziantep ve Berlin’de iz sürdüğü büyük operasyondan ekrana gelen sahneler heyecan dozunu artıracak.