Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel tarzıyla yine konuşturdu!..

Hande Erçel tarzıyla yine konuşturdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel sosyal medyanın en gözde oyuncuları arasında yer alıyor. Rol aldığı yapımların yanı sıra instagramdaki 29 milyonu aşkın takipçi sayısıyla da adından söz ettiren güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Hande Erçel son paylaşımında yine tarzını konuşturdu. Payetli mini şortuyla güzel fiziğini gözler önüne seren oyuncu, hayranlarından yine övgü dolu yorumlar aldı.

Hande Erçel’in elinde şampanya kadehi ile art arda verdiği pozlar takipçilerini mest etti. Geriye doğru topladığı saçları ve omuz dekolteli body ile oyuncu adeta ışık saçtı.

Hande Erçel tarzıyla yine konuşturdu!.. 9

Hande Erçel’in foroğrafları kısa sürede on binlerce yorum aldı. Ekranda son olarak Sen Çal Kapımı dizisiyle boy gösteren Hande Erçel, özel hayatındaki gelişmelerle de sık sık gündeme geliyor.

Hande Erçel tarzıyla yine konuşturdu!.. 10

Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışında da yayınlanmasıyla birlikte farklı ülkelereki hayran sayısını artıran oyuncunun Disney Plus ile anlaşmasının ardından nasıl bir projede yer alacağı ile ilgili hayranları uzun süredir bekliyor.

Hande Erçel tarzıyla yine konuşturdu!.. 11

Yeni bir dijital dizinin başrolünde yer alması planlanan Erçel’e farklı senaryolar önerildiği ve görüşmeler yapıldığı bir süredir konuşuluyor.