Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’de Güzel Günler dizisi başlıyor, Binnur Kaya özlenen rollerine geri döndü!

Show TV’de Güzel Günler dizisi başlıyor, Binnur Kaya özlenen rollerine geri döndü!

tarafından ker_def

Show TV’de Pazar akşamı izleyiciyle buluşacak olan Güzel Günler isimli yeni dizi, sıcacık bir aile hikayesi olarak izleyenleri derinden etkileyecek. Ekranda hem gülmek isteyen hem bir ailenin yaşantısı içindeki farklı duyguları tatmak isteyenler için Güzel Günler önemli bir proje olarak dikkat çekiyor.

Örneklerine son dönemde rastlayamadığımız ve her yaştan, her gruptan insanın ailesiyle birlikte ekran başında severek izleyebilecekleri bir yapım olması nedeniyle, Güzel Günler projesinin farklı bir havası var. Dizinin başrolünde Binnur Kaya gibi usta bir ismin olması ve bu tür aile hikayelerinde izleyicilerin görmeyi en çok istediği isimlerden olması da dikkat çeken bir nokta.

Sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyacak ‘Güzel Günler’in yayınlanan fragmanlarına ilgi de yoğun oldu. Sosyal medyada diziyi merakla beklediklerini belirten birçok izleyici var.

İzleyicileri hem kahkahaya boğacak hem de duygu dolu anlar yaşatacak Güzel Günler ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Birbirinden renkli karakterlere dair ilk ipuçları fragmanlar ile verilirken Selma (Leyla Tanlar) ve Mihran’ın (Burak Dakak) hikayesi de merak uyandırıyor.

Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse.”

“Güzel Günler” Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!