Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan dinmeyen acısıyla ilgili itirafta bulundu!

Ayça Ayşin Turan dinmeyen acısıyla ilgili itirafta bulundu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, en son geçen sezon Ada Masalı dizisiyle ekranda yer almıştı. Yeni proje konusunda kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasındaki oyuncu, Sen İnandır isimli komedi ağırlıklı sinema filminin yayına girmesini de bekliyor.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranında sunduğu Empati isimli programa katıldı. Oyuncu, bu programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Son 1 yıllık süreçte, Ada Masalı dizisindeki partneri Alp Navruz ile aşkıyla gündeme gelen oyuncu, geçtiğimiz ay ise ayrılık haberleri ile magazin medyasında yer aldı.

Ünlü oyuncunun programda babasının ölümünün kendisinde bıraktığı iz ile ilgili sözleri de çok dikkat çekti. Son 1 yıllık dönemde Alp Navruz ile aşkyla gündemdeyken, gülen ve mutlu bir görüntü çizen oyuncu, aslında içinde fırtınalar kopmakta olduğunu ilk kez açıkladı.

7 yaşından itibaren keman çalmaya başlayan ve sanatla dolu bir hayatının olacağının daha o günlerden belli olduğunu ifade eden oyuncu, sevdikleri için her şeyi göze alabileceğini söyleyerek de dikkat çekti.

“Baban ile ilişkin nasıldı, onu kaybettikten sonra hayata bakışın değişti mi?” sorusu ise ünlü oyuncunun kendisini bırakmasına neden oldu. Gözyaşları döken Ayça Ayşin Turan, babasıyla çok güzel bir ilişkilerinin olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum.”

Bu sözleriyle aslında babasına duyduğu özlemi içine attığını ancak yokluğunun etkisinden de çıkamadığını ifade eden oyuncu, önemli bir itirafta bulunmuş oldu.

Anne olmak istediğini, ayrıca evlat edinmeyi de arzu ettiğini belirten oyuncu, Sadece doğurmak ile anne olunmadığını düşünüyorum” diye konuştu.