Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de yine hayal kırıklığı! Dizinin kadrosu şahane, hikayesi sert ama reytingler berbat!

Show TV’de yine hayal kırıklığı! Dizinin kadrosu şahane, hikayesi sert ama reytingler berbat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında büyük iddialarla başlayan Oğlum dizisinin içinde bulunduğu durum herkesi düşündürüyor… Sert bir hikayesi olun, dram sevenlerin bağlanabileceği kalitedeki bir dizi olmasına rağmen Oğlum’un gidişatı hiç de iyi değil…

Dizinin 7.bölümü geride kaldı ve reytingler ilk başladığı noktanın gerisinde… İlgiyi bir türlü üzerine çekemeyen Oğlum dizisi, tüm izleyici gruplarında ortalamanın bir altında oranlar elde edebildi. Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka gibi çok etkili isimlerin kadrosunda yer almasına rağmen, diziye gösterilen ilginin düşük kalması büyük bir sorun…

Show TV'de yine hayal kırıklığı! Dizinin kadrosu şahane, hikayesi sert ama reytingler berbat! 8

Bir çocuğun ölümünün ardındaki sır perdesinin aralanmaya çalışıldığı, ailesinin büyük yıkım yaşadığı hikaye sert bir yapıya sahip. Dram izleyicilerinin tercih edeceği türden bir dizi olmasına rağmen Oğlum’un reyting sonuçlarının beklentilerin altında kalması dikkatlerden kaçmıyor.

Yedinci bölümü 23 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan Oğlum, tüm kişiler kategorisinde günü ancak 12. sırada tamamlayabildi. AB’de beşincilik elde eden, ABC1’de ise sekizinci sırada yer alan dizinin elde ettiği bu sonuçlar gelecek adına çok da umut vermiyor.

Show TV'de yine hayal kırıklığı! Dizinin kadrosu şahane, hikayesi sert ama reytingler berbat! 9

Kuruluş Osman dizisinin yine muhteşem reytinglerle tüm kategorilerde birincilik elde ettiği 23 Mart akşamı, Sadakatsiz dizisi ise biraz ilgi kaybı yaşamış olsa da yine etkili sonuçlar alabiliyor. Kanal D dizisi tüm kişilerde üçüncülük ve AB ile ABC1’de ise dördüncülük elde etti.

Final bölümü yayınlanan Son Nefesime Kadar ise çok düşük reytingler alarak Fox TV’yi bir kez daha hüsrana uğrattı.