Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde başrol oyuncusu İlker İnanoğlu ayrılıyor mu, yoksa bu bir senarist oyunu mu?

Arka Sokaklar dizisinde başrol oyuncusu İlker İnanoğlu ayrılıyor mu, yoksa bu bir senarist oyunu mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 16 sezondur devam eden Arka Sokaklar isimli dizinin heyecanlı bölümlerine yenileri eklenecek. Geçtiğimiz hafta Rıza Soylu karakterine suikast yapılması ile heyecanın yeniden arttığı dizide, Zafer Ergin’in dizide ayrılma ihtimali izleyicileri üzmüştü. Ancak bu karakter hala dizide devam ediyor. Çünkü başroller ölmez kuralı yine işledi..

Dizinin bir başka başrolü İlker İnanoğlu’nun canlandırdığı Emniyet Müdürü Engin karakterinin öldüğüne yönelik verilen 614. bölüm fragmanı da izleyicileri çok şaşırttı. Engin karakteri diziden ayrılacak mı, yoksa bu da bir senarist oyunu olabilir mi? Dizinin hayranları bunun senaryoda yapılan bir oyun olma ihtimalini güçlü görüyor. Daha önce İlker İnanoğlu diziye birkaç kez ara vermiş ve uzun süre geri dönmemişti. Acaba bu sefer karakter kesin olarak diziden çıkartılacak mı?

Arka Sokaklar dizisinde heyecanı artırmak için yapılan bu tür hareketler ile sık sık karşılaşan dizi hayranları, İlker İnanoğlu’nun diziden ayrıldığına inanmak istemiyor… Ancak merak arttı ve heyecanın da yükselmesi ile birlikte 11 Şubat akşamı yayınlanacak 614. bölüm büyük önem kazandı. Bu yeni bölümde neler izleyeceksiniz?

Rıza Baba ve ekip, mezarlığa geldiklerinde Engin Müdürün cansız bedeniyle karşılaşıyorlar. Aşiret liderinin yolladığı Ukraynalı tetikçi kadın, son bölümde silahını ona doğrultmuştu.

Arka Sokaklar dizisinde başrol oyuncusu İlker İnanoğlu ayrılıyor mu, yoksa bu bir senarist oyunu mu? 7

Engin Müdür için tüm ekip arkadaşları cenazede hazır bulunur. Rıza Babanın onun için kurduğu duygusal cümleler herkesi duygulandırır. Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma günü saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. İzleyiciler yine heyecanla yeni bölümü bekliyor.