Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’deki Üç Kuruş dizisinin finaline kaç bölüm kaldı?

Show TV’deki Üç Kuruş dizisinin finaline kaç bölüm kaldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan ve pazartesi akşamları geniş bir izleyici kitlesini etkileyen Üç Kuruş dizisi, iyi başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda yaşadığı izleyici kaybı ile dikkat çeken bir yapım oldu.

18. bölümü 14 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin finaline doğru adım adım gidildiği ortaya çıktı. Reytingler ciddi şekilde düşerse planlanandan daha önce bitmesi de mümkün olan Üç Kuruş için, şimdilik belirlenen finale 10 bölüm kaldı…

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başarılı performanslarına; Nesrin Cavadzade, Nursel Köse ve Aslıhan Malbora’da başrolde eşlik ediyor… Bu beş önemli ismin hayranları ise her hafta ekran başında Üç Kuruş dizisinin macerası ile heyecan yaşıyor.

Ancak dizinin sadık izleyici kitlesinden önemli bir kayıp yaşadığı ve reytinglerinde yaşanacak sorunların erken finali de gündeme getirebileceği belirtiliyor.

Normal şartlarda 23 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 28. bölüm ile birlikte Üç Kuruş dizisinin planlı şekilde izleyicilerine veda etmesi bekleniyor. Ay Yapım’ın İçerde dizisinin ardından Çukur ile geçen 4 sezondan sonra, Üç Kuruş’u da tek sezonluk bir yapım olarak konumladığı gelen bilgiler arasında.

Üç Kuruş dizisinin hayranları çok başarılı bir kadronun kurulmasına rağmen, senaristlerin bu kadar iyi kadroyu, iyi bir şekilde değerlendiremediği eleştirileri yapıyor. Senaryo konusunda zayıf kaldığı eleştirilerine karşı ise, Üç Kuruş dizisinde bazı düzenlemeler yapıldı.

14 Mart’ta yayınlanan 18. bölümde zaman atlaması yaşandı ve Kartal karakteri hapisten çıkarken, sarı saçlarının da siyaha dönüştüğü görüldü. Uraz Kaygılaroğlu, bu imaj değişikliği ile hayranlarını yeniden şaşırtırken, dizinin hikayesindeki değişimin neler getireceği de önümüzdeki bölümlerde dikkatle takip edilecektir.