Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Türkiye’de az ilgi gören Kaderimin Oyunu’ndan yurt dışında büyük başarı!

Türkiye’de az ilgi gören Kaderimin Oyunu’ndan yurt dışında büyük başarı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi reytinglerde bir türlü istenilen başarıyı yakalayamadı. Dizi Türkiye’de ilgi görmüyor ama yurt dışında büyük bir başarı sergiliyor.

Hercai dizisinde elde ettiği başarının ardından setlere ara veren ve Kaderimin Oyunu’yla yeniden hayranlarını karşısına çıkan Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı dram içerikli dizi reytinglerde beklenen çıkışı bir türlü elde edemedi. İşin kötü yanı dizinin reytingleri gittikçe düşmekte.

Kısa süre önce Kaderimin Oyunu dizisinin yakında final yapacağı iddiası ortaya atılmıştı. Ancak bu iddia hemen yalanlanmıştı. Hatta dizinin ikinci sezonu için de imzaların atıldığı açıklanmıştı. Dizinin izleyicileri de bu habere çok mutlu olmuştu.

Türkiye’de az ilgi gören Kaderimin Oyunu’ndan yurt dışında büyük başarı! 22

Evet, Kaderimin Oyunu dizisinin reytingleri hiç de iç açıcı değil. Sosyal medyada oldukça güçlü olan dizinin reytingleri her geçen hafta biraz daha zayıflıyor. İzleyici ilgisinin azaldığı gerçeğini 11. bölüm reyting sonuçları da gösteriyor. Tüm izleyici gruplarında ortalamanın altına gelen reytingler dikkat çekiyor. Özellikle dokuzunculuğun elde edildiği tüm kişiler kategorisinde ortalamaya yakalayan reytingler hala dizinin güçlü bir izleyici kitlesine sahip olduğunu gösteriyor.

Ancak Kaderimin Oyunu dizisinin final yapması gündemde bulunmuyor. Sebebi ise yurt dışında gördüğü büyük ilgi. 13 bölümü milyon dolarlarla satılan dizinin sezon bitmeden final yapması şu an için olası değil.

Dizinin yayıncısı Star TV kısa süre önce yaptığı açıklamada Kaderimin Oyunu dizisinin 10’dan fazla ülkeye satıldığını açıkladı. Özellikle Ortadoğu ve Latin Amerika ülkeleri başı çekiyor.