Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’den Kırmızı Kamyon dizisi geliyor… Konusu ilginç

Show TV’den Kırmızı Kamyon dizisi geliyor… Konusu ilginç

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda yeni dizilere bir tanesi daha ekleniyor. Kanalların reyting mücadelesinde kıyasıya bir savaş verdiği televizyon ekranları, yeni diziler, hikayelerle renklenmeye devam ediyor. Eylül ayının başından beri ekrana pek çok yeni dizi gelmişti. Bir başka dizi haberi de Show TV’den geldi.

Söz dizisinde oynadığı Keşanlı karakteriyle akıllara kazınan başarılı oyuncu Görkem Sevindik’i geçtiğimiz sezon Ramo dizisinde izlemiştik. Ancak dizinin 2. sezonunda yer almayan Sevindik’in diziden ayrılması üzdü. Fakat hayranlarına güzel haber geldi.

Oyuncu, bu kez Show TV’nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon’da başrolde yer alacak. Görkem Sevindik bu kez bir itfaiyeciyi oynayacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberinde verdiği bilgiyle göre dizinin hazırlıkları başladı.

Yapımcılığını 10. Ev isimli yapım şirketinin üstlendiği dizi, Show TV’nin iddialı projeleri arasında yer alıyor. Bir süredir dizinin ismi medyada anılmakta ama çok fazla bilgi alınamıyordu.

Show TV'den Kırmızı Kamyon dizisi geliyor... Konusu ilginç 7

Hazırlıkları devam eden dizinin aksiyon-drama türünde bir dizi olacağı ifade edilirken, henüz çekimleri başlamayan projenin 2011 yılının Mart ayında ekrana getirilmesi bekleniyor.

Konusu da izleyenlerin dikkatini çekecek türden. Zira, itfaiyecileri anlatacak. Onların sıradışı, etkileyici ve sarsıcı hikayelerinin ekrana getirileceği dizi için oyuncu seçimleri ise sürüyor.

Yönetmenliğini Osman Kaya’nın yapacağı öğrenilen dizinin senaristliğini ise Meriç Demiray üstlenmekte. Çekimlerin ise Aralık ayında başlanması planlanıyor.