Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ve Can Yaman uyumu, Erkenci Kuş dizisine bir başarı daha getirdi!

Demet Özdemir ve Can Yaman uyumu, Erkenci Kuş dizisine bir başarı daha getirdi!

tarafından ker_def

2019 yılının Ağustos ayında Türkiye’de final yapan Erkenci Kuş dizisinin dünya sahnesindeki başarılı yürüşü ise devam ediyor. Önceki hafta hem Can Yaman hem de Demet Özdemir’in İtalya’da televizyon programına katılması ve büyük yakı bulması basında yer almıştı…

İkilinin başarılı performansı ile en çok satışı yapılan diziler arasına katılan Erkenci Kuş ile ilgili yeni bir başarı daha ortaya çıktı. MENA bölgesi olarak adlandırılan Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da Erkenci Kuş dizisinin haklarını OSN şirketi satın aldı.

Şimdiye kadar 47 ülke tarafından satın alınan Erkenci Kuş dizisine çok farklı ülkelerin kapısı da bu anlaşma ile birlikte açılmış olacak.

İtalya, Ekvador, Litvanya, Bosna, Kuzey Makedonya, Gürcistan, Vietnam, Yunanistan, İspanya, Hindistan ve İsrail gibi birbirinden çok farklı bölgelerde yer alan, farklı kültürleri bulunan ülkelerde Erkenci Kuş dizisi önemli bir başarı sağladı.

ABD’de ise UniMas üzerinden izleyici ile buluşmaya başlayan dizinin, MENA bölgesinde de birçok ülkeye yayılması bekleniyor.

Türkiye’de 51 bölüm süren Erkenci Kuş, Demet Özdemir ve Can Yaman’ın müthiş uyumu sayesinde büyük ilgi gördü ve yabancı ülkelerde de Türkiye’nin gururu olmayı başardı.