Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı Çukur’da ama aklı başka yerde, Mine Tugay ise rengarenk

Hazal Subaşı Çukur’da ama aklı başka yerde, Mine Tugay ise rengarenk

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen isimleri, sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerinin markajında. Sevdikleri oyuncuları, birebir yaptıkları paylaşımlarda görmek, hayranlarını da mutlu ediyor. Bu oyunculardan ikisi şu sıralar Çukur dizisinde oynayan Hazal Subaşı ve şimdilerde ekranda olmayan Mine Tugay.

İki oyuncu da hem başarılı oyunculukları hem de güzellikleriyle sosyal medyada takipçilerinden bolca övgüler alan isimler. Hazal Subaşı, günlük dizi Adını Sen Koy ile başlayan macerasına Çukur dizisinde devam ediyor. Bir kaç yıl içerisinde oyunculuğunu geliştiren ve Çukur dizisine gelen Subaşı, yaz boyunca tatildeydi.

Sevgilisi Rıza Kocaoğlu ile tatil yapan Hazal Subaşı, tatil pozlarıyla dikkat çekmişti. Yazı, denizi çok sevdiği anlaşılan oyuncu, şu sıralar sette olsa da aklının hala denizde olduğunu son paylaşımıyla gösterdi…

????????

Hazal Subaşı Çukur'da ama aklı başka yerde, Mine Tugay ise rengarenk 8

Bir diğer ünlü isim Mine Tugay da son paylaşımıyla takipçilerinden övgüler alıyor. Oyuncu, son olarak Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde ekranlara gelmişti.

Yeni sezonda bir projesi var mı diye hayranları merak içinde ama şimdilik bilinen bir projesi yok. Oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını mutlu ediyor şu sıralar. Son yaptığı paylaşımı da aşağıda. Renkli bluzu ile poz veren oyuncuya övgü dolu mesajlar geliyor…

????????

Hazal Subaşı Çukur'da ama aklı başka yerde, Mine Tugay ise rengarenk 9