Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin çok etkileyici Oğlum dizisinde Nihal Yalçın farkı!

Show TV’nin çok etkileyici Oğlum dizisinde Nihal Yalçın farkı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı merakla beklenen yeni dizisi “Oğlum” Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşacak. Ekran yolculuğuna sayılı günler kalan Oğlum’dan duygu dolu bir ön izleme sahnesi yayınlandı. ‘Suçlu çocuk yoktur’ cümlesinden yola çıkan ve bir umut hikayesi anlatan yeni dizi çocukların her koşulda masum olduğunu gözler önüne serecek.

Yayınlanan ilk tanıtımı ile çok konuşulan ve birbirinden başarılı isimleri kadrosunda buluşturan ‘Oğlum’un ön izleme sahnesinde ağlarken gördüğü Melike’ye çikolata vererek destek olmaya çalışan Efe’nin yüreklere dokunan anları ekrana geliyor. Melike karakterinde Nihal Yalçın’ın performansı da hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Show TV'nin çok etkileyici Oğlum dizisinde Nihal Yalçın farkı! 7

2019 yılında final yapan İstanbullu Gelin dizisindeki Güneş karakterinin ardından televizyon dizilerinden uzak duran Nihal Yalçın, çok etkili bir hikayede çok güçlü bir rol geldiği için Oğlum projesini kabul etti. Oyuncu fragmana yansıyan görüntülerde dram performansı ile herkesi etkileyeceğini daha şimdiden göstermiş oldu.

Ağlarken gördüğü bir kadına çikolata vererek destek olmaya çalışan küçük çocuğun bu masum hareketi izleyenleri derinden etkilerken, bir annenin yaşadığı acı olaya dair de ilk ipuçları veriliyor.

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Bir umut hikayesi ‘Oğlum’ 9 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.

Bu sezonun iddialı dram projelerinden olan Oğlum’da çok iyi bir oyuncu kadrosu buluştu. Canan Ergüder, Songül Öden, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Serhat Teoman, Timur Acar gibi tecrübeli isimlerin bir arada bulunduğu yeni dizinin fragmanları da çok etkileyici oldu.

Çarşamba rekabetinde Oğlum dizisi için reyting sonuçlarının nasıl gerçekleşeceği de merak konusu oldu.