Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde büyük restleşme ve değişen dengeler!

Üç Kuruş dizisinde büyük restleşme ve değişen dengeler!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı büyük ilgi gören dizisi ‘Üç Kuruş’un heyecanla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Çetin ve Baybars’ın karşı karşıya geldiği heyecan dolu tanıtımda Baybars’a yöneltilen lazer ışıklar gerilimi artırıyor. Bahar, “Şimdi gidersen bu mesele burada biter!” diyerek Kartal’a rest çekerken ikilinin ilişkisinde yaşanacak gelişmeler büyük bir merakla bekleniyor.

Kartal’ın Korkmaz’la karşılaşması tüm dengeleri değiştirirken Oktay’a doğrultulan silahlar korku dolu anlara sahne oluyor. Kartal’ın “baba” diye haykırması ise akıllara “Oktay vuruldu mu?” sorusunu getiriyor. Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisinin son haftalarda düşmekte olan reytingleri sıkıntılı bir sürecin yaklaştığını gösteriyor. Çok etkili olması beklenen dizinin daha sezonun ortasında reytinglerde zayıflaması iyi bir görüntü olmadı.

Üç Kuruş dizisinin 13. bölümü reytingleriyle de dikkatli takip edilecek. Peki hikayede başka neler olacak? İşte diğer detaylar: Kartal mahalledeki geçim sıkıntısına çare bulmak için Azade’nin ona verdiği tehlikeli görevi kabul eder. Efe’ye rağmen harekete geçen Kartal ölümle burun buruna gelince, işler içinden çıkılmaz hale gelir. Ailesini korumak isteyen Oktay, Efe’den Neriman’ın Ferhan’la neden görüştüğünü öğrenmesini ister.

Leyla’nın da Ferhan’la görüştüğünü öğrenen Efe, Leyla’yla yüzleşir. Bahar ise Leyla’nın yardımıyla Kartal’a bir sürpriz hazırlar ve aralarındaki buzları eritmeyi başarır. Kartal’ın yeni görevinde karşı karşıya kalacağı Baybars’ın has adamlarından Korkmaz’ın oyuna dahil oluşu beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

Senaryosunda Damla Serim ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor.

‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse başrollerde bulunuyor.  Dizi yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!