Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinden beklenmeyen düşüş! Birinciliği bakın kime kaptırdı?

Destan dizisinden beklenmeyen düşüş! Birinciliği bakın kime kaptırdı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Destan dizisi, ekranın dönem işleri arasında büyük ilgi çeken projelerinden birisi. Hercai ile büyük bir şöhret elde eden Ebru Şahin’in ekrana çok farklı bir şekilde döndüğü hikayede, sular durulmuyor! Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrolünde oynadığı dizi, her hafta heyecanlı bir bölümle ekrana gelmekte.

Türkler’in henüz İslamiyet’e geçmeden önceki dönemlerinin anlatıldığı ve Orta Asya’da geçen dizinin hikayesi, izleyenlere daha ilk bölümden büyük bir heyecan yaşattı. Dönem kostümleri, mekanlarıyla ekranda bambaşka bir hava yaratan Destan dizisinde, döneme uygun konuşma dili de yine merakla takip ediliyor.

Destan dizisi, bu hafta 9. bölümüyle ekrandaydı. Atv’nin sevilen dizisi, yayınlandığı günden beri reytingde büyük başarı elde ediyor. Salı akşamlarının diğer yapımlarına geçit vermeyen ve ilk sıraya yerleşerek günü birincilikle bitirmesine alışılan dizi, bu hafta beklenmeyen bir sonuçla karşılaştı!

Destan dizisinden beklenmeyen düşüş! Birinciliği bakın kime kaptırdı? 7

Destan dizisi, 9. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde bu kez ikinci sıraya düştü! Birinciliği Survivor yarışmasına kaptıran dizi için bu beklenmeyen durum diğer gruplarda da kendisini gösterdi.

Dizi, AB grubunda 6. ve ABC1’de ise 4. sırada yer alabildi. Sekizinci yüzyılda geçen hikayesi ile dikkat çeken dizideki bu reyting düşüşü ve birinciliği kaptırması, izleyiciyi de üzen bir gelişme oldu. Salı akşamlarının uzun süre galibi olan Masumlar Apartmanı’nı geçerek ilk sıraya yerleşmiş olan Destan’ın bir sonraki bölümünde yine birinciliği alıp almayacağı merak konusu…