Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin çok sevilen bir dizisi için final günü netleşti!

Show TV’nin çok sevilen bir dizisi için final günü netleşti!

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı ekranda fenomen haline gelen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dün akşam yayınlanan 40. bölümü yine soluksuz izlendi. Sadi’nin suçsuzluğunu ispatlamak için canla başla çalışan Songül sonunda istediği delile ulaşırken, Sadi’nin polise teslim olması heyecanı artırdı. Gelecek hafta final bölümüyle ekrana gelecek olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de hikayenin sonunun nasıl olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin heyecan ve aksiyon dolu 40. bölümünde; Sadi’nin yokluğunun fark edilmesiyle emniyet her yerde Sadi’yi aramaya başladı. Sadi ise yeraltında hazırlanan bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmak için operasyon başlattı. Bu ameliyatı gerçekleştirerek kariyerini ve özgürlüğünü tehlikeye atan doktorun Kıvanç olması ise herkesi bir hayli şaşırttı.

Show TV'nin çok sevilen bir dizisi için final günü netleşti! 7

Asuman, Mert’in hayatı pahasına da olsa içindeki kötülüğü durduramadı ve Sadi’nin yerini polise ihbar etti. Ancak bu sefer Derya’nın şaşırtmacasıyla planı suya düştü. Taylan, Songül’ün istifasının işleme konulmamasını sağlarken onu izinde gösterdi. Böylece Songül, Sadi’nin suçsuzluğunu ispat etmek ve başsavcının cinayetini çözmek için hızla çalışmalara başladı.

Derya ile olan ilişkisine yeniden başlamak isteyen Kıvanç, Derya’nın sert tepkisiyle karşılaşsa da gönlünü alabildi. Başsavcı cinayetinin olduğu gün olay yerinin yakınlarında olan görgü tanığı Berkay’ı takibe alan Songül sonunda istediği delile ulaştı. Diğer yanda Sadi ise hastanede oğlu Mert’le vedalaştıktan sonra polislerden kaçmak yerine teslim oldu.

FİNAL BÖLÜMÜ TANITIMI YAYINLANDI!

Dizinin yayınlanan final bölümü tanıtımında Songül, son anda gelerek Sadi’nin tutuklanmasını engelliyor. Sadi ve Songül’ün mutlu anları yüzleri güldürürken, Derya ve Asuman’ın yüzleşmesi dikkat çekiyor. İzleyicileri soluksuz izlenecek heyecan dolu bir final bölümü bekliyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, final bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.