Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim, Çöp Adam, Yalı Çapkını, Adım Farah ve Veda Mektubu dizilerinin büyük başarısı!

Kardeşlerim, Çöp Adam, Yalı Çapkını, Adım Farah ve Veda Mektubu dizilerinin büyük başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı diziler vardır ki, izleyicilerin aklında yer edinir ve bunun altında da karakterlerin izleyicilerin yüreklerine işlemesi yatar. İşte Somera’nın yaptığı ‘en popüler çiftler’ araştırmasının sonuçlarına bakıldığı zaman da son dönemde hangi karakterlerin izleyicileri derinden etkilediğini görebilirsiniz.

Kardeşlerim dizisi 3 sezondur devam ediyor ve bu projenin gençleri de sürekli sosyal medyada öne çıkıyor. Yiğit Koçak ile Lizge Cömert ikilisinin canlandırdığı Ömer ile Süsen karakterleri de sosyal medyada çok konuşuluyor. Bu ikili 135 bin 850 ileti ile 10-17 Mayıs haftasının en popüler dizi çifti olarak öne çıktı.

Haftalık olarak yapılan araştırmada Süsen ve Ömer ikilisinin bir süredir zirveden inmediği gözüküyor.

Kardeşlerim, Çöp Adam, Yalı Çapkını, Adım Farah ve Veda Mektubu dizilerinin büyük başarısı! 7

Ayrıca Çöp Adam dizisiyle çok başarılı işe imza atan Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’a da ilgi büyük. İkilinin Çöp Adam dizisindeki farklı karakterler ile yarattığı çekicilik en popüler dizi çiftleri listesinde ikinci olmalarını sağladı. Peri va Tamer çifti için geçtiğimiz hafta 118 bin 905 ileti paylaşıldı.

Yalı Çapkını dizisinde de Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisi çok başarılı performanslar ortaya koyuyor. İkilinin sosyal medya başarısı da takdire şayan. Seyran ve Ferit çifti 116 bin 396 ileti ile geçen hafta en popüler üçüncü dizi çifti olarak öne çıkıyor.

Listenin dördüncü sırasında Adım Farah dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Demet Özdemir ile Engin Akyürek bulunuyor. Farah ve Tahir karakterleri çok sevildi ve izleyicilerin büyük desteği ile bu ikiliy 89 bin 339 ileti ile listenin dördüncü sırasında görüyoruz.

Reytingler konusunda her ne kadar sorun yaşansa da Veda Mektubu dizisinde Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım ikilisinin enerjisi de tuttu. 71 bin 948 ileti elde eden Aslı ve Mehmet çiftinin listenin beşinci sırasında yer alması da önemli bir başarı olarak gözüküyor.