Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Oğlum dizisinin vereceği çok önemli mesajlar ve hissettireceği birçok duygu var!

Show TV’nin Oğlum dizisinin vereceği çok önemli mesajlar ve hissettireceği birçok duygu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzasını taşıyan bir dizi olması nedeniyle Oğlum büyük merak konusu oldu… 9 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümü ekrana gelecek olan dizinin hem oyuncu kadrosu çok iyi isimlerden kuruldu hem de anlatacak ve izleyicileri derinden etkileyecek güçlü bir hikayesi var.

Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Serhat Teoman, Timur Acar ve Feyyaz Duman gibi birbirinden etkili oyuncuların kadroda yer alması çok dikkat çekti. Zaten bir Ay Yapım projesi olduğu için de izleyiciler senaryonun içinin dolu olacağını ve çok etkili bir hikayenin gelmekte olduğunun farkında…

Geçen sezon Alev Alev dizisinin başında olan Ahmet Katıksız, bu sefer de Oğlum projesinin tasarımını yaptı ve yine ortaya hem hikaye hem de oyuncu kadrosu bakımında çok dikkat çeken bir iş çıktı. Peki Oğlum dizisi izleyicilere nasıl mesajlar verecek.

Şimdiye kadar yayınlanan tanıtımlardan ve diziyle ilgili açıklanan bilgilerden yola çıkan Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, izleyicileri çok etkili bir hikayenin beklediğini düşünüyor.

Anibal Güleroğlu, dizinin verebileceği çok fazla mesaj olduğunu ve bundan sıkıntı yaşamayacağını düşünüyor. Güleroğlu, değerlendirme yazısında Oğlum dizisinden beklentilerini şu sözlerle ifade etti:

“Aslına bakarsanız farklı hayatlara sahip çocukların hayatlarından kesitler sunup yaşanan acı bir olayla değişen hayatlar üstünden ilerleyecek olan ‘Oğlum’un söz sıkıntısı çekeceğini hiç sanmıyorum. Zira bir ‘umut hikâyesi’ olarak yola çıkıp iki farklı aile tablosunu ele alacak olan dizinin temelinde ‘Bütün çocuklar masumdur’ mantığı yatmakta. İçerik, çocukların masumiyetine dayandırılınca da buradan gelişim yaratıp mesaj vermenin önü açık oluyor haliyle. Konuyu daha netleştirecek olursak…

Merakla beklenen ‘Oğlum’un tanıtımı bir çocuğun neşe dolu parkta geçen rüyasından açılıyor öncelikle. Bu etapta çocuk rüyasının renkli güzelliği vurgulanırken devamında çocukların, kendilerini anlamayan anne babalarıyla, mutsuz yetişkinlerle uğraşmak zorunda oldukları dillendiriliyor… Ve onların ancak uyurken gördükleri rüyalarla mutlu olabildikleri hususuna işaret ediliyor.

Bu, gerçekten de dikkate değer bir ilk adım mesajı! Çünkü çok yönlü bir yapıya sahip. Hem kendi anne babalarından gördüklerini uygulama yoluna giden ya da o yoldan gitmemek için ipin ucunu tamamen koyuveren ebeveynlerin tavırlarını yatırıyor masaya… Hem de hayatla mücadele durumundaki kaygı dolu yetişkinlerin çocuklarının hayatındaki olumlu-olumsuz rolünü ortaya koyma noktasında dizinin nasıl bir yol haritası izleyeceğini gösteriyor bizlere.”