Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinde aşk beklerken, dramın dibini bulacaksınız!

Kardeşlerim dizisinde aşk beklerken, dramın dibini bulacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisi 5 Şubat Cumartesi akşamı 38. yeni bölümü ile yayınlanacak. Dizinin fragmanları paylaşıldıkça izleyicilerin heyecanı da artmaya başladı. Dizide Aybike ve Berk’in dansını görüp de şaşıranlar var…

Aşk dolu anların yaşandığı partinin sonunda çıkan yangın ve Asiye’nin de çok zor bir durumda kalması Kardeşlerim dizisinde doya doya aşk izlemek isteyenlere büyük dram yaşatacak.

Doruk’un Asiye’yi kurtarmasını bekleyenler için senaristler bir sürpriz hazırlamış olabilir. Asiye’nin yangında mahsur kalması Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünün yine heyecan ve dram dolu olacağını anlatıyor.

Dizinin fragmanı youtube ortamında 2 milyona yakın izlenme elde etti ve trend videolar arasında da dördüncü sırada yer aldı. Kardeşlerim dizi hayranlarının yeni bölümü ne kadar büyük bir merakla beklediği sayılara da yansımış durumda.

Tolga’nın Ömer’e vurması da dizideki bir başka gerilim noktası olacak. Süsen ve Ömer’in aşk sahnelerini çok beğenenler, araya giren Tolga’ya da çok kızacak gibi görünüyor.

Aybike’nin “Acaba sonunda kavga etmeden bir parti bitirebilecek miyiz? “şeklinde fragmana yansıyan sözleri de dizi hayranlarını bir hayli gülümsetti.